Nieuws - meest recent

Na een ziekenhuisopname, door ziekte of door omstandigheden kunt u zich moeilijker verplaatsen? Boodschappen doen en maaltijden bereiden lukt niet meer? Overweeg dan zeker eens de dienst warme maaltijden aan huis van het Sociaal Thuis! U bepaalt steeds zelf wanneer en hoeveel maaltijden per week u wenst te bestellen. Een telefoontje voor 9u 's morgens volstaat om iets te wijzigen. Volgt u een strikte dieet? Nood aan gesneden of gemalen vlees? Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak.

De Binnenstebuiten van maart staat online.

binnenstebuiten_maart_2017

Veel leesplezier!

… en helpt regen storten, hét symbool voor een vruchtbaar leven!

Resultaten groepsaankoop groene energie: 47.000 inschrijvingen met een gemiddelde besparing van 323 euro (combinatie gas/elektriciteit).

Op dinsdag 14 februari 2017 voerde de politiezone Vlas in Kortrijk, Kuurne en Lendelede een controleactie uit.
De controlepost, bemand dor 11 politiemensen, stond tussen 11u en 19u opgesteld op volgende locaties:

Wie wil leren breien, dit is het moment! Breng je breinaalden en je wol mee en we leren je breien. Rechts, averechts,...

Het risico van vogelgriep is nog niet afgenomen. Het FAVV herinnert er alle vogel- en pluimveehouders dan ook aan om de maatregelen, die moeten helpen om hun dieren te beschermen tegen deze ziekte, nog steeds correct toe te passen.

mrt
25

Op 25 maart zetten we de steenuil in de kijker tijdens 'nacht van de steenuil'. Kom je ook naar mijn feestje?

Geen Jeugdboekenmaand zonder boeken en auteurs. In de maand maart worden heel wat auteurs uitgenodigd voor alle leerlingen van het 1ste tot en met het 6e leerjaar.

Binnenkort kunnen inwoners uit Gemeente Lendelede bewegen op verwijzing. Huisartsen zullen personen die onvoldoende bewegen kunnen doorverwijzen naar een beweegcoach. Het regionaal netwerk is momenteel nog op zoek naar één of meer beweegcoaches in zorgregio Izegem.
Interesse? Lees meer in de vacature. Of stel je direct kandidaat vóór maandag 20 maart 2017 via de inschrijvingslink.