De natuurlijke vegetarische keuken: basiscursus

Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe produkten leren gebruiken, maar ook op een bewustere manier je maaltijden leren opbouwen en vormgeven. In deze driedelige korte lesreeks leer je eenvoudige, kleurrijke, lichte en smakelijke vegetarische bereidingen klaarmaken en er voor te zorgen dat deze ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je leert onder meer werken met se


Waar
Zaal Lindelei
Stationsstraat 21 , 8860 Lendelede
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Prijs
€ 75.0 Basistarief: 75.00€;Reductieprijs: 48.00€;Student: 61.50€
Reservatie
Buy tickets
info@vormingplusmzw.be
Phone: 056/260600
Contact
info@vormingplusmzw.be
Phone: 056/260600

Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe produkten leren gebruiken, maar ook op een bewustere manier je maaltijden leren opbouwen en vormgeven. In deze driedelige korte lesreeks leer je eenvoudige, kleurrijke, lichte en smakelijke vegetarische bereidingen klaarmaken en er voor te zorgen dat deze ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je leert onder meer werken met seizoensingrediënten, verschillende graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen maar ook met  natuurlijke zoetmiddelen.De recepten zijn eenvoudig en gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken of in gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.  

Bron: UiTinVlaanderen.be