'Hoe zit het met onze relaties'? voordracht door relatietherapeute Rika Ponnet

Waar
zaal Lindelei
Stationsstraat 21A, 8860 Lendelede
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Openbare Bibliotheek Lendelede
Prijs
€ 3.0 Basisprijs: € 3.00
Contact
bibliotheek@lendelede.be
Phone: 051/30.06.15
Age
18+
Links

Waarom trekken tegenpolen elkaar aan, maar stoten ze elkaar na een tijdje vaak ook weer af? Waarom kiezen veel mensen telkens weer voor een ’foute’ partner? En waarom is ruzie en strijd vaak een verborgen kreet om meer intimiteit?

Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal legt Rika Ponnet de dieperliggende oorzaken van relatieproblemen bloot en toont aan hoe je hechtingsstijl je relatie bepaalt. Zo brengt ze niet alleen een unieke analyse van hoe relatieproblemen ontstaan, maar geeft ze ook concrete tools mee om ze beter aan te passen.

Rika Ponnet is seksuologe en leidt al jaren, samen met haar man het relatiebemiddelingsbureau Duet. Als therapeute begeleidde ze talloze singles en koppels. Ze is auteur van meerdere boeken zoals ‘Blijf bij mij’ en haar nieuwste boek ‘Alleen met jou’; verder is ze ook een veelgevraagd relatiedeskundige in de media en werkte ze mee aan het programma ‘Vind je lief.

Een gezamenlijke organisatie van de Gezins- en Welzijnsraad en de bibliotheek en in samenwerking met het Sociaal Thuis, Markant, Femma, KVLV, VIVA SVV, KWB, Landelijke Gilde, Unizo, OKRA, NEOS, Samana, Gezinsbond, Prizma Middenschool, Sancta Lucia, CM Zuid-West-Vlaanderen, Rode Kruis, Beweging.net.

Bron: UiTinVlaanderen.be