Leren bakken met natuurlijke suikers - Volzet

Lekkere en smakelijke desserts maken met ongeraffineerde suikers, dat is wat je leert in deze cursus. Je bereidt eenvoudige en gezonde zoeternijen die je nadien ook kunt proeven. Je leert uitgebreid de kwaliteiten van deze zoetmiddelen kennen en gebruiken. Je gebruikt o.a. graanstropen, agavestroop, kokosbloesemsuiker en rapadura of oersuiker. We bekijken ook stevia als zoetmiddel en de plaats van


Waar
Zaal Lindelei
Stationsstraat 21 , 8860 Lendelede
Wanneer
04/05 from 19:00 to22:00
11/05 from 19:00 to22:00
Organisatie
Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Prijs
€ 25.0 Basistarief: 25.00€;Reductieprijs: 16.00€;Student: 20.50€
Reservatie
Buy tickets
info@vormingplusmzw.be
Phone: 056/260600
Contact
info@vormingplusmzw.be
Phone: 056/260600

Lekkere en smakelijke desserts maken met ongeraffineerde suikers, dat is wat je leert in deze cursus. Je bereidt eenvoudige en gezonde zoeternijen die je nadien ook kunt proeven. Je leert uitgebreid de kwaliteiten van deze zoetmiddelen kennen en gebruiken. Je gebruikt o.a. graanstropen, agavestroop, kokosbloesemsuiker en rapadura of oersuiker. We bekijken ook stevia als zoetmiddel en de plaats van honing in dit verhaal.Deze cursus richt zich naar iedereen met een interesse in het thema. Opgelet: deze waardevolle ongeraffineerde suikers zijn niet automatisch ook geschikt voor een diabetisch voedingspatroon.  Er is geen voorkennis vereist.  

Bron: UiTinVlaanderen.be