Zelf vegetarisch broodbeleg leren maken

Het maken van vegetarisch broodbeleg biedt vele nieuwe mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan, ook wanneer je weinig tijd hebt. Je maakt kleurrijke, smakelijke, hartige, zoete maar vooral eenvoudige bereidingen voor op de boterham. Dat doe je onder andere op basis van tofu, kikkererwten, kwark, seitan, granen, noten, groenten, boter en fruit. De bereidingen zijn verrassend in hun eenvo


Waar
Zaal Lindelei
Stationsstraat 21 , 8860 Lendelede
Wanneer
14/06 from 19:00 to22:00
21/06 from 19:00 to22:00
Organisatie
Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Prijs
€ 50.0 Basistarief: 50.00€;Reductieprijs: 32.00€;Student: 41.00€
Reservatie
Buy tickets
info@vormingplusmzw.be
Phone: 056/260600
Contact
info@vormingplusmzw.be
Phone: 056/260600

Het maken van vegetarisch broodbeleg biedt vele nieuwe mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan, ook wanneer je weinig tijd hebt. Je maakt kleurrijke, smakelijke, hartige, zoete maar vooral eenvoudige bereidingen voor op de boterham. Dat doe je onder andere op basis van tofu, kikkererwten, kwark, seitan, granen, noten, groenten, boter en fruit. De bereidingen zijn verrassend in hun eenvoud en gemakkelijk in de huishoudelijke keuken te integreren.Er is ook aandacht voor de kwaliteit van het brood. Je maakt o.a. kennis met het honing/zoutbrood.  

Bron: UiTinVlaanderen.be