Herinrichting Pastoor de Beirstraat, Beukenlaan, Ingelmunstersestraat en Wilgenlaan.

De vernieuwing van de Rozebeeksestraat ligt weeral enkele jaren achter ons. Nu is de 2e fase in dat dossier gepland: de vernieuwing van de riolering en de heraanleg van de Ingelmunstersestraat (vanaf Rozebeeksestraat tot aan de Rijksweg), Pastoor de Beirstraat, Beukenlaan en Wilgenlaan. Het spreekt voor zich dat dit werk in verschillende fases zal gebeuren. Hoe de werken zullen worden opgesplitst is op heden nog niet 100% duidelijk. Daarover volgt later meer informatie eens de aannemer bekend is en geweten is welke werken de nutsmaatschappijen moeten/willen uitvoeren. 

Tegelijk met het vernieuwen van de openbare riolering moet ook het privé rioolstelsel door de bewoners worden aangepast (regenwater en afval gescheiden naar de riolering).

Op dinsdag 4 december was er een informatievergadering voor de bewoners van de betrokken straten. Hier kan u de globale presentatie downloaden die is gegeven tijdens de informatievergadering. De presentatie specifiek over de afkoppeling kan u hier bekijken. De komende maanden zullen de bewoners gecontacteerd worden door een 'afkoppelingsdeskundige' om samen te bekijken welke acties er moeten ondernomen worden om een conforme afwatering te bekomen. Hebt u vragen hierover? Dan kan u steeds de afkoppelingsdeskundige contacteren of de milieudienst via 051 33 63 05.