Het programma voor Car watch: een gezellige filmervaring in ons dorp

10 juli 202012 juli 2020

Het programma voor Car Watch is gekend. Er werd maar liefst 817 keer gestemd op jullie favoriete films. Gemeente Lendelede laat een heel weekend lang 8 iconische films tot leven komen. Van 10 tot 12 juli wordt de parking van het DOC omgetoverd tot een heuse drive-in.  Ik zomer West-Vlaams, jij ook?

Het programma

Vrijdag 10 juli 2020

19u: Bienvenue Chez Les Ch’tis (komedie)

22u: Dunkirk (thriller)

Zaterdag 11 juli 2020

16u: The Boss Baby (kinderen vanaf 6 jaar)

19u: Girl (Vlaamse film)

22u: The Best Of Me (romantisch)

Zondag 12 juli 2020

16u: Huisdiergeheimen 2 (kinderen vanaf 6 jaar)

19u: The Greatest Showman (musical)

22u: It (horror)

Laat het avontuur beginnen

We houden het klein en fijn in een veilig en goed georganiseerd kader.

Er is elke voorstelling plaats voor 24 wagens. Iedereen krijgt een plaats voor het prachtige LED-scherm en een eigen koptelefoon. Zo kan je het volume aanpassen naar eigen keuze en behoefte. Bij het binnenrijden ontvang je een unieke Car Watch-bag met voldoende frisse drankjes naar keuze, een versnapering en kleine attentie. Dit alles kost 5 euro per persoon (= 2 euro inkom en3 euro voor de originele Car Watch-bag). Maximum 5 personen per auto.

Inschrijven kan via de webshop van Lendelede

Wees er vlug bij, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Voorstelling programma

bienvenue

Bienvenue Chez Les Ch'tis

  Komedie - Philippe Abrams is post-directeur in Salon-de Provence. Hij is getrouwd met Julie, wiens depressieve buien hem het leven haast onmogelijk maken. Om zijn vrouw een plezier te doen probeert hij zich te laten overplaatsen naar de Côte d'Azur. Maar zijn plannetje mislukt en als straf wordt hij tewerkgesteld in Bergues, een boerendorpje in het noorden. Abrams staat allerminst te popelen om naar deze, in zijn ogen, verschrikkelijke regio te verhuizen. Al snel blijkt dat het beeld dat hij van het noorden heeft, niet helemaal strookt met de werkelijkheid.

dunkirk

Dunkirk

 Thriller - De film vertelt het verhaal van de evacuatie van geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940. Tijdens de Slag om Frankrijk werden Belgische, Britse en Franse soldaten door het Duitse leger vastgehouden op het strand en in de haven.

The Boss Baby

The Boss Baby

Kinderen - The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Girl

Girl

Vlaamse fim - Het verhaal van Lara, een 15-jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen, klaar om alles te riskeren om haar droom na te streven: ballerina worden. Ze werd geboren in een mannelijk lichaam, maar ze besloot voor zichzelf dat ze graag als meisje wilde leven. Lara's leven wordt gedomineerd door het innemen van hormoonblokkers en vooral ook wachten: wachten op vrouwelijke hormoontherapie en chirurgie die uiteindelijk haar geslacht zal afstemmen op haar vrouwelijke identiteit.

The Best of Me

The Best of Me

Romantisch - Dawson en Amanda waren onafscheidelijk op de middelbare school, smoorverliefd en beste vrienden. Wanneer de relatie abrupt eindigt, omdat Dawson gedwongen wordt de relatie te verbreken, gaan ze ieder hun eigen weg en verbreken ze elk contact. Ruim twintig jaar later, wanneer ze elkaar ontmoeten bij een begrafenis, bloeit de liefde weer hevig op. Het leven heeft hen allebei niet geboden wat ze ervan gehoopt hadden en ze hebben elkaar nooit kunnen vergeten. Wanneer Dawson en Amanda weer veel tijd met elkaar doorbrengen, worden ze echter ook geconfronteerd met de keuzes die ze in hun leven hebben gemaakt en de dromen die ze samen deelden. Kan het verleden herschreven worden en kan echte liefde alles overwinnen?

Huisdiergeheimen 2

Huisdiergeheimen 2

 Kinderen - Max en zijn eigenaar gaan samen een wandeling maken. Maar het wordt Max al snel duidelijk dat het een valstrik is. De wandeling leidt rechtstreeks naar het kantoor van de gevreesde dierenarts. Dit blijkt echter niet zomaar een dierenarts te zijn: volgens een katachtige patiënt is deze dierenarts gespecialiseerd in gedragsstoornissen. Niet veel later ontdekken Max en zijn vrienden dat er huisdieren worden misbruikt en proberen ze er alles aan te doen om de gemene dierenarts te stoppen.

The Greatest Showman

The Greatest Showman

Musical - 'The Greatest Showman' werpt een blik op het leven van P.T. Barnum. Een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten.

It

It

Horror - 'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

Ik zomer west-vlaams