13 mei 2020: Daguitstap voor senioren naar PAIRI DAIZA

13 mei 2020

Op woensdag 13 mei 2020 organiseert de cultuurdienst van Lendelede een daguitstap voor senioren naar het prachtige Pairi Daiza.

We verkennen het park in alle vrijheid (zonder gids)

Voormiddag: We bezoeken het betoverende Afrika: leeuwen, luipaarden, witte neushoorns,… staan broederlijk naast olifant Suzy, de giraffen en de aapjes.
We trekken van de ene vishut naar de andere, over het water om de zeeleeuwen te bekijken en we wanen ons in Australië.

Middagmaal in Restaurant De Oasis:
Menu:
Ambachtelijke vol-au-vent met aardappelpuree - Chocolademousse - Koffie.
Het restaurant is gevestigd in een reusachtige serre van 7.000 m2.
Even uitblazen te midden van de vogels, mangoesten, otters, leeuwaapjes,…

Namiddag: Nu kunnen we de Indonesische rijstplantages bezoeken, we aanschouwen de prachtige exotische planten, de kleurenpracht en beelden die vanuit de andere kant van de wereld komen.
We kunnen rustig verpozen in de Chinese tuin, welke de grootste van Europa is. We ontdekken de traditionele paviljoenen, de tempels en eeuwenoude bonzais.
Tevens het Rijk van de rode panda’s, de alligators en zoveel meer.
Pairi Daiza is vanaf nu de thuis van... vijf reuzenpanda’s. Of de grootste pandafamilie ter wereld, buiten China. De ouders Hao Hao en Xing Hui, grote broer Tian Bao en de schattige tweeling Bao Di (mannetje) en Bao Mei (wijfje), die op 8 augustus in de Tuin der Werelden werden geboren. Samen met uw groep
kunt u kennismaken met de mama en haar twee jongste spruiten, die spelen in hun binnen- of buitenverblijf, en de papa Xing Hui en Tian Bao ontmoeten in hun respectieve verblijven.

Grote nieuwigheid bij Pairi Daiza, dat vanaf nu de poorten van «The Land of the Cold» opent, zijn nieuwe wereld die gewijd is aan de Noordpool en de Zuidpool!
Een unieke kans om samen met uw groep de witte beren, de walrussen, de pinguïns, de indrukwekkende Siberische tijgers enz. te ontdekken.

Prijs: 50 euro (Inbegrepen: busreis, toegang en middagmaal)
We vertrekken om 8u30 op de parking van het DOC.
Terugkomst in Lendelede is voorzien omstreeks 19u
Inschrijven kan tot 27 april 2020 bij de cultuurdienst (A. Dassonvillelaan 3 te Lendelede) – 051 31 58 70 of via de webshop vrije tijd.

DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT!