31.10.2018: Halloweentocht!

okt
31

Wandel en griezel mee tijdens de jaarlijkse Halloweentocht georganiseerd door Pasar in samenwerking met de kringloopkrachten en de Mina-raad. Grime, verkleden, mooie wandeling, dampende heksensoep, warme chocomelk, glühwein, … stuk voor stuk ingrediënten voor een geslaagde avond!

Vanaf 16.30 uur kunnen de kinderen terecht aan Zaal Lindelei (Stationsstraat 21 A) om zich te laten schminken. Om 18.30 uur gaat de tocht van start. Start en aankomst is Zaal Lindelei. Leden van Pasar betalen € 1,5. Niet leden betalen € 2 deelname. Het parcours van de Halloweentocht ziet er al volgt uit: 

zaal Lindelei - Stationsstraat - Duifhuizelaan - Rozebeeksestraat - Kasteelstraat - Dorpsplein - Winkelsestraat - A. Dassonvillelaan (met stop aan het DOC) - Winkelsestraat - Steckenbornpad - Kuurnsestraat - Nieuwstraat - Stationsstraat en met aankomst aan zaal Lindelei omstreeks 20 uur.

Ter beveiliging van het aanzienlijk aantal deelnemers worden ook dit jaar een aantal verkeersmaatregelen voorzien, dit tussen 18:30 uur en 20 uur.

Volgende straten worden afgesloten voor het doorgaande verkeer in functie van de doortocht van de stoet: Stationsstraat – Duifhuizenlaan – Rozebeeksestraat – Kasteelstraat – Dorpsplein – Winkelsestraat – Heulsestraat – Kuurnsestraat – Nieuwstraat

Onderstaande straten zitten niet vervat in het parcours maar kunnen hinder ondervinden: Dahliastraat – Violierstraat – Kloostertuin – Sint Jozefstraat – B. Vandemaeleplein.

Aan de bewoners van deze straten wordt gevraagd om de verplaatsingen met de wagen tussen 18:30 uur en 20 uur te beperken in functie van de passage van de tocht.

Zoals elk jaar zal er opnieuw gewerkt worden met herbruikbare bekers. Hiermee willen Pasar en de gemeente duidelijk maken dat evenementen organiseren met herbruikbare bekers echt kan!

Aangemaakt op: 16/10/2018