Nieuws - meest recent

sep
21

Uitnodiging: toelichting start infrastructuurwerken

okt
02

Vanaf maandag 2 oktober 2017 zal de firma BVBA GKW een rioolaansluiting realiseren ter hoogte van de woning met nummer 21 in de Kasteelstraat.
Ingevolge deze werkzaamheden wordt de Kasteelstraat ter hoogte van voornoemde woning afgesloten voor het doorgaande verkeer.
Er wordt langs de zijde van het Dorpsplein en de Sint Jozefstraat plaatselijk verkeer toegelaten tot aan de werkzaamheden.
In de loop van woensdagnamiddag  4 oktober 2017 kennen de werkzaamheden hun einde.

sep
18

Ook in Lendelede gaan we actief deelnemen aan de handhavingsweek. De gemeente en de politiezone slaan de handen in elkaar en gaan de strijd aan met sluikstorters en zwerfvuil. Doen ons een plezier en gooi je afval in de vuilbak, want daar hoort het thuis!

 

De psychologie van het ouder worden

Donderdag 26 oktober om 14u in de bib


Heb je stormschade, wens je een huisbezoek of wens je gebruik te maken van een andere dienstverlening van onze brandweerzone Fluvia, dan kan dit vanaf nu ook via haar online webloket www.hvzfluvia.be/online-diensten-webloket.

okt
19

In deze lezing op donderdag 19 oktober schetst VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck de problemen en de uitdagingen van de lage rente op maat van de gewone spaarder.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Ben je een verwoed lezer?

Een leesfan? Een boekenwurm? Gek op boeken?

Wil je mee op zoek naar het beste jeugdboek?

 Dan ben je de geknipte persoon om aan te sluiten bij de Kinder- en Jeugdjury Lendelede!

 

Leesgroep 4 (5e en 6e leerjaar) komt samen op woensdag 27 september  2017 om 11.45u in de bib

Leesgroep 3 (3e en 4e leerjaar) komt samen op woensdag 4 oktober 2017 om 11.45u in de bib

 

De Week van de Mobiliteit loopt dit jaar van 16 tot 22 september. Daarom een oproep om van woensdag 20 september de meest gefietste dag van het jaar te maken! En waarom trainen we vooraf al niet onze kuitspieren en bollen we achteraf niet uit. Zo wordt september de fietsmaand bij uitstek!

Met alle vragen over wonen, premies, energie, ... kunnen de inwoners terecht in de Woonwinkel. Van september tot december 2017 gelden er aangepaste contactmomenten.