Art’Iz KOMT UIT ZIJN KOT!

Gepubliceerd op Maandag 16 mei 2022
Art'iz komt uit zijn kot

De Izegemse kunstacademie liet ook tijdens de pandemie van zich horen. Leerkrachten en leerlingen verkenden met succes de digitale wegen om hun creatieve ei kwijt te kunnen en een publiek te bereiken.

Na ruim twee jaar is het echter de hoogste tijd om dat publiek weer helemaal in ’t echt te ontmoeten en in de armen te sluiten!

Art’Iz pakt dan ook uit met enkele sprankelende initiatieven...

Schoolvoorstellingen

De basisscholen krijgen in juni bezoek van Artuur en Iza! Zij nemen de kinderen – derde kleuterklas en eerste graad – mee op een spannend avontuur vol muziek, theater en beeldende kunst.

Art’Iz Babbelbus!

Tussen 13 en 24 juni toert de Art’Iz Babbelbus rond! Waar hij parkeert, kan je terecht voor een babbel en een drankje. Het Art’Iz team maakt met plezier tijd vrij om al je vragen te beant- woorden. Je kan er zelfs meteen je inschrijving voor het volgende schooljaar in orde brengen! Hou zeker de Art’Iz website of facebookpagina in de gaten om te weten wanneer de babbelbus langskomt!

Heb je de bus gemist? Dan kan je tussen 13 en 24 juni ook langskomen in de Art’Iz Babbelbar in onze hoofdschool! (Kruisstraat 13, Izegem)

Eindejaarsexpo Beeld!

Op 17, 18 en 19 juni gooit de afdeling Beeld de deuren open! De ateliers in de Wijngaardstraat (Izegem) worden omgetoverd in een onvervalst museum voor verrassende kunst! Je kan er het werk bewonderen van alle – maar dan ook écht alle – beeldende Art’Izten!

G.A.A.F. (Het Grote Art’Iz Afsluit Feest!)

Op zaterdag 25 juni sluit Art’Iz dit bewogen schooljaar af met toeters en bellen! Op dit uitbun- dige, Art’Iztieke feest laten heel wat leerlingen, choirs en bands nog één keer het beste van zichzelf zien vóór ze de zomervakantie ingaan. Daarnaast kan je er enkele leuke workshops meepikken...

Ook tijdens dit feest kan je bij het Art’Izteam terecht voor info en inschrijvingen.

... tot slot...

Heb je onze Art’Iztieke bladwijzer al gespot? Met dit frisse hebbedingetje raak je nooit verdwaald in je vakantielectuur! Kom er gerust eentje oppikken in Art’Iz, of waar je ze ook maar ziet liggen...