Baekelandt Corrida - Kerstmarkt Lendelede

14 december 2019

Op zaterdag 14 december 2019 wordt de Kerstmarkt en de vierde editie van de loopwedstrijd "Baekelandt Corrida" georganiseerd in Lendelede. 

De loopwedstrijd staat open voor alle lopers en de start en aankomst is op het Dorpsplein.

Om 18u45 starten we met een kids-run. Om 19u00 start de ‘kleine corrida’ over het loopparcours van 3 kilometer in het centrum van Lendelede. Om 19u30 wordt het startschot gegeven voor de grote corrida : een wedstrijd over 9 kilometer, 3 plaatselijke rondes dus.

Deelname kost € 3 per persoon. Kinderen van de Lendeleedse Basisschool en de Middenschool Prizma Lendelede, nemen gratis deel - inschrijving via dit formulier. Deelname aan de kids-run is gratis (voorzien voor kleuter- en lagere school).

Meer info over de Baekelandt-corrida op de FB-pagina van Baekelandt-corrida Lendelede.

Verkeersmaatregelen

Tijdens en na de Baekelandt-corrida vindt ook een heuse kerstmarkt plaats op het Dorpsplein dat voor die gelegenheid verkeersvrij wordt gehouden.

De loopwedstrijd gebeurt op dit parcours:

Start: Dorpsplein, Heulsestraat, Kuurnsestraat, Nieuwstraat, Stationsstraat, Dorpsplein, Kasteelstraat, Rozebeeksestraat, Beukenlaan, Ingelmunstersestraat, Kasteelstraat, Izegemsestraat, Vijverzicht, A. Dassonvillelaan, Winkelsestraat, aankomst op het Dorpsplein.

Vanaf 18u wordt dit parcours afgesloten voor het verkeer.

Omstreeks 21u wordt dit parcours opnieuw vrijgegeven voor het verkeer. Het Dorpsplein blijft verkeersvrij omdat  de Kerstmarkt daar plaatsvindt. Omstreeks middernacht zal ook het Dorpsplein opnieuw vrijgegeven zijn voor het verkeer.

Wil je deelnemen aan de Baekelandt-corrida?

Inschrijvingsformulier Baekelandt-corrida

Baekelandt corrida en kerstmarkt