Bent u een Curieuze Neus?

CurieuzeNeuzen Vlaanderen is een wetenschappelijk onderzoek waarbij de bevolking de handen uit de mouwen steekt. Onder leiding van professionele wetenschappers verzamelen burgers data over luchtkwaliteit. De bedoeling is om luchtkwaliteit over heel Vlaanderen gedetailleerd in kaart te brengen, zowel in de stad als op het platteland.

Ook het gemeentebestuur neemt actief deel aan dit onderzoek. Aan het gemeentehuis hing gedurende de maand mei een opstelling om de luchtkwaliteit te meten. In de maand september verwachten we de resultaten.

Maar we zijn niet alleen. In onze gemeente waren er een 15 tal meetpunten. Omdat we dit wetenschappelijk project genegen zijn willen we de deelnemers op ons grondgebied ondersteunen. We willen graag uw inschrijvingsgeld terugbetalen aan de hand van een Lendelede kadobon van € 10.

Was jij een Curieuze Neuze meetpunt in de maand mei? Stuur dan een mailtje naar milieudienst@lendelede.be met uw persoonlijke gegevens en het bevestigingsbericht van uw deelname. Dan sturen wij u een kadobon op!

Aangemaakt op: 25/05/2018