Bijeenkomst leesclub in de bib op donderdag 24 mei

mei
24

Op donderdag 24 mei komt de leesclub samen in de bibliotheek om 19u30. Het boek 'Een handvol stof' van Evelyn Waugh wordt besproken.

Het jonge echtpaar Tony en Brenda Last leidt een vredig bestaan op het landgoed Hetton. Maar na zeven jaar van huwelijkstrouw begint lady Brenda een affaire met de nietsnut John Beaver, uit een sluimerende onvrede met haar leven in het victoriaanse landhuis van haar 'waanzinnig feodale' echtgenoot. De gevolgen van deze achteloze misstap zijn even destrastreus als komisch en leiden uiteindelijk tot een tragedie, waarbij -zoals meestal bij Evelyn Waugh - vooral onschuldigen het slachtoffer worden.

'Een handvol stof' werd geschreven in 1934 en wordt beschouwd als één van de grootste Engelse romans van de twintigste eeuw. Met zijn befaamde humor en superieure gevol voor ironie beschrijft Waugh het uiteenvallen van het huwelijk.

Wens je deze bijeenkomst bij te wonen of uitgenodigd te worden naar de volgende bijeenkomst, neem contact op met Myriam Verfaillie op 0478/915.121. We bezorgen je tijdig het boek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron

Bibliotheek Lendelede
Aangemaakt op: 27/04/2018