Nieuws - meest recent

Aan de slag bij Hulpverleningszone Fluvia? Dat kan, want momenteel zijn er verschillende vacatures. Ontdek er hier meer over.

Heb je een arbeidsongeval gehad en wens je een sociaal assistent te contacteren die je kan helpen? Je vindt hier een overzicht van de zitdagen en vergoedingen bij een arbeidsongeval.

jul
02

Ook deze zomer is Vlieg terug van de partij! Ze heeft enkele leuke zoekopdrachten klaargemaakt en opgehangen in de bib.
Vliegensvlug naar de bib... hopelijk vliegen we elkaar deze zomer tegen het lijf in de bib :).

aug
16

Vanaf donderdag 16 augustus 2018 start NV Vereecke uit Harelbeke met de heraanleg van nutsleidingen in de Izegemsestraat vanaf de Kasteelstraat tot aan de Pastoor De Beirstraat.

Hierbij wordt een tijdelijk éénrichtingsverkeer ingevoerd vanaf het Dorpsplein tot aan de Pastoor De Beirstraat.

Verkeer ( met uitzondering voor de fietsers en bromfietsers klasse A ) met herkomst Dorpsplein dient om te rijden via de Winkelsestraat – A. Dassonvillelaan – Elfde Julilaan en de Oudstrijderslaan.

aug
24

Tijdens de jaarlijkse kermis van Lendelede wordt in het kader van de activiteiten traditiegetrouw een deel van het centrum afgesloten. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende periodes en straten zodat u hiermee rekening kan houden en niet voor onverwachte hinder komt te staan.

Sinds 9 augustus 2018 mogen geen extra kosten meer aangerekend worden voor elektronische betalingen met de bankkaart, via overschrijving of via domiciliëring. Dit verbod om extra kosten aan te rekenen, geldt zowel voor betalen in de winkel als voor betalen op internet.

sep
19

Op woensdag 19 september 2018 organiseert de cultuurdienst van Lendelede een daguitstap naar de kust. Geniet van een bezoek aan Plopsaland De Panne, een verzorgd middagmaal en een grandioze show met optredens van o.a. Bart Kaëll en Margriet Hermans.

sep
15

Op zaterdag 15 september 2018 kan je om 14u terecht op Hoeve Vercaemer voor een kruidenworkshop. Een gratis activiteit waar je van lesgeefster Marianne Demeestere uitleg krijgt over het gebruik van kruiden in het dagelijkse leven. Inschrijven kan tot en met 11 september.

De aanhoudende hitte loopt op zijn einde. In Ukkel zijn vanaf 9 augustus temperaturen voorspeld onder de 25°C. Daarom eindigt de waarschuwingsfase.

Een weekendje weg met de camper, een roadtrip in Australië of het zuiden van Frankrijk, e-biken in Limburg: onze tijdschriften Pasar en National Geographic Travel wijzen je op weg. Op zoek naar zomerse inspiratie voor je eigen huis of tuin (Actief Wonen en Nest) gewoon genieten (Seasons en Goed Gevoel), je opladen met zomer-energie (Psychologics) of op zoek naar tips voor het bereiden van heerlijke zomersalades (Libelle en Delicious), je vindt ze in de bib..