BOB juicht mee, jij ook?

Binnenkort barst de voetbalgekte weer in alle hevigheid los. Overal volgen Belgische supporters de match in de huiskamer of op groot scherm op markten, in cafés en in sportzalen. Ambiance alom! Het feest is wel pas écht compleet als er ook een BOB in het gezelschap is die op voorhand plant hoe iedereen veilig thuis geraakt.

Bob en trots erop

Van 7 juni tot 31 augustus 2018 duikt BOB overal op met een haarscherpe missie: het aantal verkeersslachtoffers door rijden onder invloed van alcohol blijvend te doen dalen. Om die opdracht te realiseren reikt BOB een waaier aan oplossingen aan, zodat iedereen veilig aan het verkeer kan deelnemen.

't Is simpel: wanneer jij op stap gaat, een event organiseert of een zaak uitbaat waar alcohol wordt geconsumeerd, plan je op voorhand hoe iedereen veilig naar huis keert. Dat kan op heel wat verantwoorde manieren.

In ieder van ons schuilt een BOB!

Ben jij zelf chauffeur, dan raak je geen druppel alcohol aan en drink je enkel alcoholvrije alternatieven. Toch van plan om iets te drinken? Dan regel je vooraf de terugkeer met een taxi, het openbaar vervoer... Of je zorgt voor een slaapplaats. Keuze genoeg dus! Eén ding staat vast: iedereen kan blindelings vertrouwen op BOB. En dat is iets om terecht trots op te zijn.

 

Aangemaakt op: 08/06/2018