Bosbelevingen

sep
01
sep
02

Spanning, beleving en samen genieten

 

Beleef op zaterdag 1 en zondag 2 september met het hele gezin de ideale afsluiter van de zomervakantie. Dit jaar zorgen we voor een extra gezellige familie-activiteit. Voor het eerst zal je kunnen kamperen in het Patrijzenbos! Zo kan je na de film onmiddellijk onder de lakens kruipen en heerlijk wegdromen in de stilte van ons bos. Vooraf kan je genieten van een heerlijke spaghetti en 's morgens voorziet De Gezinsbond een smakelijk ontbijt!

 

Een overzicht van de verschillende prijzen en extra info over de smulbeleving, filmbeleving, kampeerbeleving en ontbijtbeleving vind je hier.

Elke beleving is apart mogelijk, maar het liefst te combineren. Kamperen doe je steeds in combinatie met een andere beleving.

Dit initiatief komt tot stand dankzij BOS+, Gezinsbond, Samentuin en Gemeente Lendelede, Natuurpunt De Vlasbek en Stadlandschap Leie en Schelde.

Schrijf je snel in voor de bosbelevingen en beleef een leuke avond in een uniek decor.

Inschrijven en betalen kan tot 24 augustus 2018. Na de inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarin wordt het totaal te betalen bedrag vermeld en het rekeningnummer waarop je het bedrag moet overschrijven. Wie lid is van de Gezinsbond vermeld het best bij de inschrijving het lidnummer en kan zo een korting krijgen op enkele activiteiten.

Inschrijvingsformulier Bosbelevingen

Aangemaakt op: 02/07/2018