Nieuws - meest recent

Crematorium UITZICHT organiseert in de periode voor 1 november de Herinnering, Met woord, beeld en muziek wordt stilgestaan bij leven en afscheid nemen.

Orgaandonatie redt levens. Laat je familie weten hoe je tegenover orgaandonatie stat en registreer je. Onder het motto "Ik kies voor het leven" zullen op 14 oktober in veel stembureaus posters en brochures verspreid worden om aandacht te vragen voor orgaandonatie. Ook in Lendelede hechten we hieraan belang.

Het nieuwe schooljaar is gestart! Tijd om werk te maken van veilig verkeer. Lees alles over de specifieke maatregelen die PZ Vlas neemt in de schoolomgevingen.

Met alle vragen over wonen, premies, energie, ... kunnen de inwoners terecht in de Woonwinkel. De zitdagen gaan door op donderdagnamiddag in het Sociaal Huis. Voor meer algemene informatie rond het ontvangen van premies kan iedereen terecht in de dienst grondgebiedszaken in het Gemeentehuis. Dit van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u.

sep
22

Het gemeentebestuur presenteert de tentoonstelling TOPART.

In de resterende dagen van de maand augustus zullen de verschillende betonplateau’s gegoten worden. Na de droogtijd volgt de asfalttoplaag.

Aan de slag bij Hulpverleningszone Fluvia? Dat kan, want momenteel zijn er verschillende vacatures. Ontdek er hier meer over.

Heb je een arbeidsongeval gehad en wens je een sociaal assistent te contacteren die je kan helpen? Je vindt hier een overzicht van de zitdagen en vergoedingen bij een arbeidsongeval.

Sinds 9 augustus 2018 mogen geen extra kosten meer aangerekend worden voor elektronische betalingen met de bankkaart, via overschrijving of via domiciliëring. Dit verbod om extra kosten aan te rekenen, geldt zowel voor betalen in de winkel als voor betalen op internet.

aug
25

Tijdens de zomermaanden staat er opnieuw een geefkast in het gemeentehuis. Kom langs om iets te halen of iets te geven. Niet is zo leuk als delen!
Met als kers op de taart het geefcafé op zaterdag 25 augustus.