Nieuws - meest recent

Vanaf half maart kan je als inwoner van de politiezone Vlas een vragenlijst van de veiligheidsmonitor via de post ontvangen. Als je een vragenlijst ontvangt, werd je toevallig geselecteerd via een steekproeftrekking. De bevraging is een organisatie van de politie in samenwerking met de FOD Binnenlandse Zaken en de gemeentebesturen.

mrt
01

In de maand maart organiseert de bib heel wat boeiende en amusante activiteiten voor de leerlingen van de lagere school en de Prizmaschool Lendelede.

mrt
16

Ben jij gebeten door de microbe om zelf je eigen groenten te kweken? En wil je dit graag op een ecologische manier doen? Dan is de cursus 'ecologische moestuin' iets voor jou.

In het 'Archief Roger Vandewalle, ere-burgemeester' kun je krantenknipsels over Lendelede raadplegen.

Voor het 13de  jaar op een rij kunnen Belgische ambachtslieden zichzelf promoten dankzij de nationale wedstrijd 'Ambacht in de Kijker' die erop gericht is om de ambachtelijke sector te promoten bij het grote publiek en jongeren warm te maken voor deze sector.

Herbeleef de belangrijkste nieuwsfeiten van afgelopen jaar uit Lendelede

Op zaterdag 25 november kwam de Sint op bezoek in GC Den Tap.

Er waren maar liefst 98 lieve kinderen aanwezig.

Bekijk hier de foto's.

Tot voor kort kon je enkel tijdens de zomermaanden gebruik maken van het Patrijzenbos als speelbos. Maar in de zomermaanden zijn de jeugdverenigingen niet actief. De gemeente Lendelede wou hier verandering in brengen en stelde een aangepast toegankelijkheidsreglement op.

In Lendelede willen wij samen met lokale handelaars en organisaties zorgen voor een mentale opkikker.