De testkaravaan komt naar Lendelede!

Altijd al een elektrische fiets willen testen? Wil je ervaren hoe vlot je met een elektrische bakfiets je kinderen naar school vervoert?

Schrijf je dan binnenkort in op www.testkaravaan.be voor de campagne 'de testkaravaan komt naar jouw gemeente!', een initiatief van het Provinciebestuur West-Vlaanderen in samenwerking met gemeente Lendelede.

Wat houdt de campagne in? Gedurende twee weken kun je gratis een fiets uitproberen uit de vloot van 20 elektrische fietsen en 5 elektrische bakfietsen.

De testkaravaan blijft van 17-28 juni 2019 in Lendelede en is enkel voorbehouden voor wie in Lendelede woont. De testkaravaan passeert dit jaar ook nog in Kuurne, Wingene, Langemark-Poelkapelle, Zedelgem en Izegem.

De kalender:

8 april: start inschrijvingen
17-28 juni: testperiode

Let op! Het aantal testfietsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap.
Neem zeker al een kijkje op www.testkaravaan.be.

Deze actie is een uitbreiding van de campagne ‘de testkaravaan komt eraan!’ waarbij de werknemers uit verschillende bedrijven in West-Vlaanderen elektrische fietsen en andere duurzame vervoermiddelen uitproberen voor hun woon-werkverkeer. 'De testkaravaan komt naar jouw gemeente!' bouwt verder op dit succes en stelt de testkaravaan open voor de inwoners van verschillende gemeenten.  

Meer informatie: www.testkaravaan.be, gemeenten@testkaravaan.be.

Aangemaakt op: 05/04/2019