Digiklas: betalen met smartphone

Gepubliceerd op Dinsdag 04 april 2023
16 september 2023
betalen met smartphone

Extra sessie in het najaar

Bij steeds meer handelszaken kan je niet alleen contant of cash betalen, maar ook met de bankkaart of je smartphone. Als je op internet iets koopt of je smartphone. Als je op internet iets koopt, verloopt de afrekening meestal via de bank-app. Wil je hierover meer weten maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan is deze sessie iets voor jou. Heb je nog geen bank-app op je smartphone, dan helpt de lesgever de app van jouw eigen bank te installeren. Het is in de eerste plaats de bedoeling om alles te leren over de app van je eigen bank. Bij sommige banken heeft de app minder opties dan bij de andere banken. Waar nodig leer je ook de gratis app Payconiq gebruiken. Er wordt uiteraard heel discreet omgegaan met jouw gegevens.

Wat?

Vorming van maximum 2u in een groep van 10 à 15 deelnemers onder begeleiding van een professional

Wanneer?

Zaterdag 16 september 2023 van 9u30 - 12u

Waar?

Trefpunt DOC - A. Dassonvillelaan 3, Lendelede

Voor wie?

Iedereen die wil bijleren over het onderwerp 'betalen met smartphone' en een eigen digitaal toestel (smartphone) heeft. De nadruk zal liggen op 'Payconiq'.

Wat breng je mee?

Jouw eigen opgeladen smartphone met lader en de pincode van je bank-app. Breng ook je bankkaart, de kaartlezer voor de bankkaart en pincode mee (als je die niet uit het hoofd kent). Eventueel ook de cijfercode van itsme.

Inschrijven?

051 30 06 15 - bibliotheek@lendelede.be of ter plaatse in de bib tijdens de openingsuren - ten laatste maandag 11 september 2023. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Verdien 1 UiTPAS-punt dankzij je deelname!

Geef deze informatie gerust door aan familie, buren, vrienden of kennissen. Deze informatie wordt ook gedeeld in de Binnenstebuiten.