Doe mee en schrijf nu in: Buren bij kunstenaars

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017 vindt het jaarlijkse evenement, georganiseerd door het West-Vlaamse provinciebestuur, opnieuw plaats. Tijdens de driedaagse zetten kunstenaars uit West-Vlaanderen hun deuren open voor het grote publiek. In 2016 namen ruim 2.600 West-Vlaamse kunstenaars deel.

Ben jij een kunstenaar die nog niet eerder deelnam of ken je eventueel andere geïnteresseerde kunstenaars? Buren bij Kunstenaars die hun atelier willen openstellen voor het publiek. Deelname is gratis.

Zowel amateurs als professionelen, vanuit om het even welke discipline (grafiek, tekenkunst, schilderkunst, beeldhouwkunst/installatie, fotografie, video, kunstambachten, mixed media...) kunnen zich inschrijven, online via www.burenbijkunsenaars.be of door het deelnemingsformulier terug te sturen naar:

Provincie West-Vlaanderen
Dienst Cultuur - 'Buren bij kunstenaars'
Provinciehuis Boeverbos
Koning Leopold III-laan 41
8200 Sint-Andries

Online inschrijven kan tot en met 30 april 2017.

Deelnemingsformulieren terugsturen kan t.e.m. 24 april 2017. Het deelnemingsformulier kan worden aangevraagd via het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis (Jan Van Eyckplein 2 in Brugge), via provincie@west-vlaanderen.be of via het gratis telefoonnummer 0800 20 021.

Initiatieven met commerciële doeleinden zijn niet toegelaten. Alle deelnemende ateliers zijn in West-Vlaanderen gevestigd.

Net als de voorbije jaren zwaaien de deuren aan de andere kant van de grens op andere tijdstippen open. Zo kan je op 6,7 en 8 oktober kunstenaars in Pas-de-Calais gaan bezoeken. In het weekend van 13,14 en 15 oktober zijn de ateliers in Le Nord aan de beurt.

Aangemaakt op: 28/03/2017