Film in het bos

Gepubliceerd op Dinsdag 14 juli 2020
29 augustus 2020

Een gezellige filmvoorstelling, in je eigen bubbel, in het Patrijzenbos? Dat kan!

Bosbelevingen in zijn kleedje van de afgelopen twee jaar kunnen we helaas niet organiseren. Voor deze editie laten we de tenten op zolder staan, vriezen we de spaghettisaus in en slaan we het ontbijt over.

We maaien het gras, installeren de open lucht cinema en laten jullie genieten van de familiefilm “Everest, de jonge yeti”. Lukt het de drie vrienden om de jonge yeti Everest terug brengen naar zijn familie in de bergen? Kom het ontdekken op zaterdag 29 augustus 2020. Bij zonsondergang, omstreeks 20.30 uur, start de filmvoorstelling.

Hoe zorgen we voor een coronavrije filmvoorstelling?

  • Maximum 190 toeschouwers met tussen de gezinnen/bubbels minstens 1,5 meter afstand.
  • Het dragen van een mondmasker kunnen wij alleen maar aanraden. Tijdens de film, wanneer iedereen blijft zitten, kan de mondmasker afgenomen worden.
  • De zitplaatsen worden toegewezen door de organisatie. Het is de bedoeling dat de toeschouwers, eens gezeten, op hun plek blijven zitten voor het verdere verloop van de voorstelling.
  • We voorzien geen catering. Wie iets wenst te eten of drinken tijdens de filmvoorstelling kan dit zelf meenemen. Gelieve dan ook uw afval terug mee te nemen.

Deelnemen aan Bosbelevingen – Film in het bos is gratis, maar inschrijven is verplicht! Inschrijven kan via de webshop van de gemeente Lendelede of via de website van BOSplus.

Met dank aan alle partners: BOSplus, Gezinsbond Lendelede, Samentuin, Natuurpunt de Vlasbek en KWB Lendelede.

filminbos