Heraanleg Sente

jan
15
feb
28

Huidige stand van zaken:

Vanaf maandag 15 januari 2018 start de volgende fase van de nutsleidingswerken op Senteplaats.

In deze fase worden nutswerken uitgevoerd aan het kruispunt Heulsestraat - Sint-Katharinastraat en aan het kruispunt Izegemsestraat - Pieter Verhaeghestraat. Dit betekent dat deze kruispunten zelf afgesloten worden, evenals het weggedeelte tussen deze kruispunten. De dorpsken van Sint-Katharina wordt dus afgesloten voor het verkeer. Ook de parking wordt ingenomen door deze werkzaamheden.

Vanaf 26 januari 208 wordt het kruispunt Izegemsestraat - Pieter Verhaeghestraat opnieuw vrijgegeven. Het kruispunt Heulsestraat - Sint-Katharinastraat en de parking blijven afgesloten, dit tot 28 februari 2018.

Omleidingen:

Het doorgaande verkeer neemt best de N36 (Rijksweg) – N50 (Brugsesteenweg) en de R8.

Omleidingsroutes plaatselijk verkeer

Eénrichtingsverkeer Kuurnsestraat – Kwadestraat

In de Kuurnsestraat (tussen de Sint-Katriensesteenweg en de J. Ottevaerelaan) wordt éénrichtingsverkeer (met uitzondering voor de fietsers en bromfietsers klasse A) ingevoerd. Dit in de richting Lendelede.

In de Kwadestraat en aansluitend de Wandelinglaan wordt ook éénrichtingsverkeer (met uitzondering voor de fietsers en bromfietsers klasse A) ingevoerd. Dit in de richting van Kuurne.

Beiaardstraat

Het plaatselijke verkeer met herkomst Lendelede en Heule wordt omgeleid via de Beiaardstraat. In de Beiaardstraat wordt een snelheidsbeperking voorzien van 50km/h.

Verkeerssituatie tot eind april 2018

Download hier de flyer: Heraanleg Sente fase2.pdf

Het volledig overzicht van de werken kunt u hier volgen.

 

 

Aangemaakt op: 11/01/2018