Huist er een vrijwilliger in jou? De Woonclub zoekt M/V!

Het regioproject Woonclub van W13 is op zoek naar vrijwilligers die mensen willen helpen in hun zoektocht naar een huurhuis en die willen zorgen voor een extra steuntje in de rug.
De zoektocht naar een huurwoning op de private huurmarkt verloopt voor velen niet van een leien dakje. Sommigen weten niet waar te beginnen. Anderen dreigen hun woning te verliezen.
In de hele regio Zuid-West-Vlaanderen kunnen die mensen bij Woonclubpunten terecht voor hulp, advies en ondersteuning. We kijken welke huurwoning de mensen zoeken en wat haalbaar is. We zoeken uit hoe we een geschikte huurwoning kunnen vinden en de bezoeker krijgt stap voor stap steun tijdens de zoektocht.

GOESTING?

Zoek je zinvol vrijwilligerswerk? Een aantal uren vrije tijd per week? Wil jij mensen helpen om dat plekje te vinden waar ze zich thuis kunnen voelen?
Je kan gedurende een aantal uur per week mee aan de slag met de medewerkers in één (of meer) van de 11 Woonclubpunten in de regio. Je ondersteunt daar mensen in hun zoektocht naar een huurwoning. Of je kan op onze dienst in Kortrijk - W13 - President Kennedypark 10, aan de slag om mogelijke huurwoningen op te sporen. Hier werk je eerder administratief mee aan het opmaken van lijsten met beschikbare huurwoningen.

Je kan rekenen op een dynamische en zinvolle werkplek! We engageren ons voor voldoende ondersteuning, vorming en een vergoeding van je onkosten.

Vragen? Interesse? Goesting om mee met ons het verschil te maken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info: ann.coryns@welzijn13.be.

KOM NAAR ÉÉN VAN ONZE INFOAVONDEN!
DI 27 juni te KORTRIJK - Marktverhuurkantoor, Groeningestraat 20, van 18 tot 20 u.
MA 3 juli te WAREGEM - Stadhuis, Gemeenteplein, van 18 tot 20 u.
DO 6 juli te MENEN - Dienstencentrum Allegro, Volkslaan 302, van 18 tot 20 u.

Wie zijn we?

De Woonclub is een initiatief van W13, de nieuwe vereniging van de 13 OCMW’s en het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk. De woonclubpunten zijn actief in Kortrijk, Harelbeke, Kuurne, Deerlijk, Menen, Wervik, Wevelgem, Waregem, Avelgem, Anzegem en Zwevegem. 

Vergoeding voorzien:

We voorzien een reële kostenvergoeding.
Je gemaakte onkosten worden vergoed.

Aangemaakt op: 19/06/2017