Nieuws - meest recent

De Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) verstuurde recent de heffingsbiljetten voor de heffing op de waterverontreiniging (heffingsjaar 2017). Gezinnen die aan de sociale voorwaarden voldoen, hebben recht op een sociaal tarief. Werd dit sociaal tarief niet automatisch toegepast, neem dan contact op met de sociale dienst van het OCMW.

okt
20

Op vrijdag 20 oktober zijn er werken ter hoogte van de hoek Rozebeeksestraat - Sint-Jozefstraat. Hierdoor is er wat verkeershinder mogelijk.

De Burgemeester brengt ter algemene kennis van het publiek dat door DEBUSSCHE DRIES, Woestynestraat 1B, 8860 Lendelede om op de percelen gelegen Woestynestraat 1B, 8860 Lendelede, kadastraal bekend LENDELEDE, sectie A, nrs.

okt
19

In deze lezing op donderdag 19 oktober schetst VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck de problemen en de uitdagingen van de lage rente op maat van de gewone spaarder.

De brochures van de 14e editie 'Buren bij kunstenaars' open-atelierdagen zijn gratis te verkrijgen bij de cultuurdienst en in de bibliotheek.

okt
20

Vrijdag 20 oktober 2017 fietst, tramt, treint en bust jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, -t-shirts en -sjaaltjes door het land. In de vroege morgen worden alle jongeren van een jeugdbeweging verwelkomt aan het gemeentehuis voor een ontbijt.

Denk je eraan om meer te halen uit je product en omgeving en zo meerwaarde te creëren? Heb je graag mensen om je heen?
Stip dan zeker deze inspiratienamiddag over landbouwverbreding aan in je agenda.

okt
12

Liefste onthaalouder, 12 oktober is opnieuw jouw dag!

Oproep aan alle leden en sympathisanten van de Ambachtelijke Smedersgilde van België vzw om op 10 en 11 november deel te nemen aan de wake in Langemark-Poelkapelle.

okt
31

Op 31 oktober is er opnieuw de succesvolle Halloweentocht van Pasar. Doe mee en laat je onderdompelen in een gezellige griezelsfeer!