Nieuws - meest recent

Tijdens de cursus tekenen leert de Lendeleedse kunstenaar Joris Tinel je op een andere manier kijken naar de dingen om je heen.
Deze tekencursus laat je stap voor stap kennismaken met deze kunstzinnige hobby.

Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan vanaf 19 januari (00u00) snel in voor de Junior Techniekacademie in Lendelede.

Lendelede was in 2018 warm en gul.
De Sint dankt iedereen die mee hielp aan de actie 'Ieder kind een Sint' in de bib.

dec
16

Op zondag 16 december gaat de Wintersneukeltocht door.

Op zaterdag 15 december vindt de tweede editie van de Baekelandt-corrida plaats: een loopwedstrijd met start en aankomst op het dorpsplein, opengesteld voor alle lopers. 
Vooraf, om 18u45 starten we met een kids-run. 
Om 19u00 start de ‘kleine corrida’ over het loopparcours van 3 kilometer in het centrum van Lendelede. 
Om 19u30 wordt het startschot gegeven voor de grote corrida: een wedstrijd over 9 kilometer, 3 plaatselijke rondes dus. 

De jongste vijf jaar stierven 74 fietsers en raakten meer dan 6.800 fietsers gewond bij een verkeersongeval in het donker. Vooral jongeren zijn het slachtoffer in het donker. Lees daarom de praktische tips en laat je shinen.

okt
22

Gemeente Lendelede steunt de actie Rode Neuzen Dag. Wil je een steentje bijdragen? Koop dan van 22 oktober tot 24 november 2018 in het gemeentehuis, Sociaal Thuis of de bibliotheek een zakje cuberdons.

okt
31

Wandel en griezel mee tijdens de jaarlijkse Halloweentocht georganiseerd door Pasar in samenwerking met de kringloopkrachten en de Mina-raad.
Opgelet: om de tocht veilig te laten verlopen worden een aantal verkeersmaatregelen getroffen.

okt
19

Breng, vooraleer je in jouw uniform van de jeugdbeweging de schoolpoorten binnengaat, een bezoekje aan onze jeugdbewegingstand en ontvang een superleuk en tof aandenken! Gratis ontbijtkoek en warme chocolademelk Dit kan vanaf 07u tot de schoolbel op de parking voor het gemeentehuis. van 15u15 tot 16u30: Leuke spelletjes aan het DOC

sep
22

Het gemeentebestuur presenteert de tentoonstelling TOPART.