Nieuws - meest recent

feb
04

Zin om te proeven van andere culturen? Kom dan zeker op 4 februari naar de Wereldbrunch van de Buddywerking Lendelede. Iedereen welkom!

Met de campagne #bibvooriedereen wil de Vlaamse bibliotheeksector tijdig aan de alarmbel trekken en het belang en de waarde van de bibliotheek voor de hele bevolking onderstrepen.

feb
09

Op vrijdag 9 februari organiseert het adviesorgaan voor cultuur van Lendlede de Theatervoorstelling 2 FLIKKEN

Het is de Nederlandstalige première met Bart Van Avermaet en Bert Cosemans (Waldek en Dirk Van Baelen uit Thuis)

2 flikken. 2 jeugdvrienden die ervan droomden om Starsky en Hutch te zijn.

De ene rechttoe rechtaan met een drankverleden, de andere worstelend met de veranderde politie-aanpak.

Een avond waarop je trappelend genieten kan van onze Lendeleedse artiesten doorheen het DOC en de bib.

De Poëzieweek gaat op 25 januari 2018 van start met Gedichtendag.
De bib doet mee! Kom naar de bib op donderdag 25 januari; de leerlingen van de toneelklas van Art’Iz, afdeling Lendelede veroveren de bib en nemen je mee in een kleine toneelvoorstelling. We belonen je bezoekje aan de bib met een leuke gedichtenkaart
Tip! Dicht mee! Verras je huisgenoten en laat een mooi gedicht achter op het prikbord of de frigo

Het gemeentebestuur van Lendelede zoekt een voltijds (38u) technisch beambte groendienst (m/v) in contractueel verband (E1-E3) voor een bepaalde duur van 6 maanden (nl. van 16/4/2018 t.e.m. 12/10/2018).
Met aanleg van wervingsreserve van 1 jaar.

jan
15

Vanaf 15 januari 2018 tot eind februari 2018 wordt Senteplaats opnieuw afgesloten, waarbij ook het éénrichtingsverkeer in de Kwadestraat en de Kuurnsestraat opnieuw geactiveerd wordt.

Het premieboekje van de gemeente Lendelede voor 2018 is beschikbaar. Het boekje bundelt alle premies die je bij verschillende instanties kunt krijgen.

feb
01

Tournée Minérale komt terug! De DrugLijn en Stichting tegen Kanker roepen alle Belgen opnieuw op om in februari een maand geen alcohol te drinken. Het personeel van Gemeente en OCMW Lendelede vormt alvast een team om samen de uitdaging aan te gaan! Doe je ook mee? Registreer je via www.tourneeminerale.be

De lerarenkaarten zijn terug beschikbaar in de bib!