Nieuws - meest recent

Vorig weekend ging de traditionele BOB wintercampagne van start.
Om deze campagne kracht bij te zetten, nam gouverneur Carl Decaluwé opnieuw het initiatief om in West-Vlaanderen de Verkeersveilige Nachten te organiseren.
In samenwerking met de West-Vlaamse politiezones en de federale wegpolitie vonden deze dit jaar plaats op vrijdag 8 december 2017 (nacht van vrijdag op zaterdag) en zaterdag 9 december 2017 (nacht van zaterdag op zondag).

Op 26, 27 en 28 januari 2018 vindt het campagneweekend van Damiaanactie plaats. Daarmee zetten wij onze strijd tegen lepra onverminderd verder. Kom dat weekend samen met ons in actie!

Sedert april 2014 publiceren wij in de nieuwsbrief ook telkens een verkort verslag van de vorige gemeenteraadszitting.

Door het plaatsen van grote banners met het opschrift “De mooimakers van Lendelede houden het hier proper. Jij toch ook?” hoopt de gemeente Lendelede dat de persoonlijke aanpak zal resulteren in minder zwerfvuil.

Volgende week woensdag is het zover, dan komt de Sint langs bij alle brave kinderen. Moet je nog een briefje schrijven? Misschien wil je wel een milieuvriendelijk geschenkje van de Sint!

Schrijf je nu in via de campagnewebsite of kom langs op één van de vier zitdagen.

De feestdagen zijn weer aangebroken. Tijden van gezelligheid en lekker samen tafelen. Tonnen voedsel worden ingeslagen, want je kan maar beter teveel in huis hebben dan te weinig. Toch? Maar waar blijf je dan met al die restjes? Met de tips van Vlaco word je beter dan de REST!