Lessenreeks ‘Bewaar je mooiste herinneringen in een fotoboek’

NIEUW! Lessenreeks ‘Bewaar je mooiste herinneringen in een fotoboek’

Het is geen geheim – we zijn dol op reizen. Spelende kinderen, felle middagzon, bewolkte dagen of een uitgestrekte landschap. Je fotografeert natuurlijk graag op je vakantie. Heb je digitale foto's op de computer staan en doe je daar verder eigenlijk weinig tot niks mee? Is dat niet zonde? Zou het niet veel leuker zijn om die foto's in een mooi fotoboek te hebben dat je makkelijk aan iedereen laat zien of zelf nog eens terug kijkt? Steeds meer mensen maken de stap. Ze gaan zelf aan de slag en maken een persoonlijk fotoboek met hun eigen digitale foto's. Tegelijkertijd zien we een grote groep mensen die nog wat huiverig is ermee te beginnen. Hoor jij bij deze laatste groep? Dan is onze cursus echt iets voor jou! Je hoeft niet bijzonder bekwaam te zijn met de computer om een fotoboek te kunnen maken. Enige ervaring met gebruik van de muis is natuurlijk mooi meegenomen, maar veel kennis heb je echt niet nodig!

 Wat kan ik van de cursus verwachten?

De cursus is verspreid over twee lessen van +/- 2,5 uur. Tijdens de sessies leggen wij je uit hoe eenvoudig en bovendien leuk het is om met je eigen foto's een mooi fotoboek te maken. Onder het genot van een lekkere koffie en een versnapering start de eerste uitleg. Natuurlijk ga je daarna zelf aan de slag. Met je eigen foto's ga je vervolgens een fotoboek maken. Je krijgt vooraf de nodige uitleg, maar uiteraard loopt er een deskundige lesgever rond om vragen te beantwoorden. Na de twee lessen heb je zelf een fotoboek gemaakt dat je kan thuis gestuurd worden en kun je bovendien vanaf dat moment zelf een fotoboek maken.

 Praktisch

* De cursus gaat door op dinsdagvoormiddag 14 en donderdagvoormiddag 16 november. Het aantal deelnemers is beperkt tot 10. Zijn er voldoende cursisten, dan wordt een lessenreeks in de namiddag georganiseerd.

* Kostprijs voor de 2 lessen : €14

* Meebrengen: eigen laptop (je kan er ook eentje huren aan €4 per les); je hebt een basiskennis computer en internet en je kunt werken met mappen op je computer (er wordt ervan uitgegaan dat je digitale foto’s op je computer kunt plaatsen en terugvinden. Tijdens de eerste les wordt gewerkt met foto’s van de leraar; op de 2° lesdag maken de cursisten een fotoboek met hun persoonlijke digitale foto’s).

 

Flyer te verkrijgen in de bib of neem contact op met Myriam Verfaillie (0478/915.121)

 

Aangemaakt op: 07/10/2017