Mantelzorgcafé

mrt
26

In navolging van de infosessie over mantelzorg vorig jaar, kondigen wij jullie ons eerste MANTELZORGCAFE aan. Onze bedoeling is vooral het contact te stimuleren tussen mantelzorgers en ervaringen te kunnen delen in alle vertrouwen en in een ongedwongen sfeer.

Voor onze eerste bijeenkomst reiken wij het thema “Belasting en zelfzorg bij mantelzorg” aan. Op dinsdag 26 maart om 18u15 verwelkomen wij u graag in de raadszaal van het Sociaal Thuis, Dorpsplein 8, Lendelede.

We hopen jullie talrijk te mogen begroeten zodat we er een ontspannende en boeiende avond kunnen van maken. Het mantelzorgcafé richt zich naar alle mantelzorgers.  Alle mensen die zorgen voor een zorgbehoevende partner, ouders, kinderen, kennissen…

Via de vrijwilligerswerking van het Sociaal Thuis kunnen wij voorzien in oppas. Wil u graag het mantelzorgcafé bijwonen, maar hebt u nood aan oppas voor de persoon waarvoor u zorgt, aarzel dan niet ons te contacteren.

Graag uw aanwezigheid bevestigen vóór 18 maart 2019.  Dit kan via mail: leen.vanderstichelen@lendelede.be of hanne.delaere@lendelede.be of op het nummer 051 30 31 31.

           

Aangemaakt op: 12/02/2019