Mantelzorgcafé

Gepubliceerd op dinsdag 20 september 2022
25 oktober 2022

Wij zijn heel blij jullie opnieuw te kunnen uitnodigen voor een Mantelzorgcafé!  En dit op: dinsdag 25 oktober 2022 in het Sociaal Thuis om 18u15.

Uit vorige edities van het Mantelzorgcafé hebben we geleerd dat mantelzorgers er deugd van hebben en zich gesteund voelen als zij hun ervaringen kunnen delen met anderen, tips uitwisselen…  Als Sociaal Thuis willen we mantelzorgers samenbrengen en ondersteunen.

Het Mantelzorgcafé is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zorgt voor een zorgbehoevende partner, ouders, kinderen, kennissen…  Dit kan zowel kortstondig als langdurig zijn.

We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten zodat we er een ontspannende en boeiende avond kunnen van maken. Hebben jullie vragen of thema’s die jullie graag aan bod zien komen, geef deze gerust al op voorhand door.

Via de vrijwilligerswerking van het Sociaal Thuis kunnen wij voorzien in oppas.  Wil je graag het Mantelzorgcafé bijwonen, maar heb je nood aan oppas voor de persoon waarvoor je zorgt, aarzel dan niet ons te contacteren.

Graag jouw aanwezigheid bevestigen vóór 19 oktober 2022.  Dit kan via mail: leen.vanderstichelen@lendelede.be of op het nummer 051 30 31 31.