Nieuws - meest bediscussieerd

De technische dienst doet heel hard zijn best om de groenzones en het openbaar domein te onderhouden. Maar wist je dat u als burger ook een verantwoordelijkheid hebt? Wij doen het alvast pesticidenvrij, u ook?

De laatste tijd komen er heel wat verloren voorwerpen terecht in het gemeentehuis of bij de politie. Misschien ben jij wel iets kwijt? Klik door voor een overzicht!

Buren bij Kunstenaars Lendelede 2019  vrijdag 18 – zaterdag 19 – zondag 20 Oktober

Oproep: Inwoners van Lendelede: Stel je Kunst Tentoon

Cultuurdienst Gemeente Lendelede in samenwerking met vrijwilligers richten Buren Bij Kunstenaars in te Lendelede in het DOC : 3 lokalen + Gang + Inkom zijn de plekken om tentoon te stellen.

Ben je je identiteitskaart of rijbewijs verloren? Reispas gestolen? Ga zo snel mogelijk naar het gemeentehuis voor je aangifte. Niets vervelender dan het verliezen van je identiteitsdocumenten. Of nog erger, na een namiddagje shoppen kom je thuis en je portefeuille is gestolen. Een heleboel gedoe en heen en weer lopen. Gelukkig hoeft dat nu niet langer.

jun
22

Zaterdag 22 juni is Roefeldag in Lendelede. Kinderen ontdekken op een speelse manier wat er zich afspeelt in de grote mensenwereld. Deuren van zelfstandigen en verenigingen staan wagenwijd open voor de kinderen. Schrijf je kind in tot woensdag 22 mei om 8u en daarna kan je kind 's avonds tussen 18u en 20u een keuze maken uit verschillende activiteiten.

De lerarenkaarten zijn terug beschikbaar in de bib!

Samen met het Stadlandschap Leie en Schelde is er een wandelkaart uitgewerkt voor het volledige grondgebied van de gemeente. Op de kaart zijn tal van trage wegen, doorsteekjes, rustige landbouwwegen en centrumwegen opgenomen. Goed voor uren wandelplezier!

Een hart voor hulpverlening? Dan ben je misschien wel meer brandweer dan je denkt en is een job in bijberoep bij de brandweer wel iets voor jou. Hulpverleningszone Fluvia zoekt jou!