Nieuws - meest recent

sep
21

Uitnodiging: toelichting start infrastructuurwerken

sep
18

Ook in Lendelede gaan we actief deelnemen aan de handhavingsweek. De gemeente en de politiezone slaan de handen in elkaar en gaan de strijd aan met sluikstorters en zwerfvuil. Doen ons een plezier en gooi je afval in de vuilbak, want daar hoort het thuis!


Heb je stormschade, wens je een huisbezoek of wens je gebruik te maken van een andere dienstverlening van onze brandweerzone Fluvia, dan kan dit vanaf nu ook via haar online webloket www.hvzfluvia.be/online-diensten-webloket.

De Week van de Mobiliteit loopt dit jaar van 16 tot 22 september. Daarom een oproep om van woensdag 20 september de meest gefietste dag van het jaar te maken! En waarom trainen we vooraf al niet onze kuitspieren en bollen we achteraf niet uit. Zo wordt september de fietsmaand bij uitstek!

Wist je dat de totale oppervlakte aan privé tuinen in Vlaanderen, veel groter is dan alle natuurgebieden samen? Onder de noemer ‘Maak het groener in Zuid-West-Vlaanderen’ wil Natuur.koepel vzw in samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen en het gemeentebestuur, iedereen aanmoedigen om streekeigen bomen en struiken aan te planten. Hierdoor maken we het samen nog groener!

aug
26

Dé moment om nog snel te kijken op zolder of achteraan in de kasten. Samen in tegen de wegwerpmaatschappij en proberen te consuminderen.

sep
01

Volgende week vrijdag is het weer zover. Schrijf je snel in voor de gezelligste gezinsactiviteit van het jaar.

De Burgemeester brengt ter algemene kennis van het publiek dat door het College van Burgemeester en Schepenen in de zitting van 09.08.2017 een vergunning is verleend aan RAMMANT – VANCOILLIE F.V., Veldbosstraat 10, 8860 Lendelede om...

sep
16

Kiezen om je te verplaatsen door te wandelen of fietsen, is kiezen voor je eigen gezondheid. Tegelijk draag je zorg voor de gezondheid van anderen. Wat doe jij tijdens de Week van de Mobiliteit (16-22 september)?