Paaskampen

Gepubliceerd op Maandag 13 februari 2023
03 april 202307 april 2023

Tijdens de Paasvakantie is er een aanbod aan kampen voor een variatie aan leeftijden, ontdek ze hieronder allemaal.

  • Legokamp voor kleuter en lagere schoolkinderen
  • Sportkampen voor kleuter en lagere schoolkinderen
  • Sportmix en dansatelier voor jongeren van 10 - 16 jaar
Paaskampen  2023 - legokamp

Legokampen voor kleuter & lager

Kleuter

Tijdens de paasvakantie van 3 tot 7 april 2023 gaat er een legokamp voor kleuters door. Dit telkens in de voormiddag van 9u tot 12u in Den Tap. De inschrijvingen starten op maandag 27 februari 2023 om 9u via www.lendelede.be/webshop

Alle info over het Legokamp Pasen - kleuter

Lager

Tijdens de paasvakantie van 3 tot 7 april 2023 gaat er een legokamp voor het lager onderwijs door. Dit telkens in de namiddag van 13u30 tot 16u30 in Den Tap. De inschrijvingen starten op maandag 27 februari 2023 om 9u via www.lendelede.be/webshop

Alle info over het Legokamp Pasen - Lager

Er is een samenwerking met de Sportdienst en Peuterleute. We zorgen dan ook voor begeleiding om de kinderen van en naar de verschillende activiteiten of het opvanginitiatief te brengen. Pas op, wil je naast het themakamp ook deelnemen aan het sportkamp of aan de opvang in Peuterleute? Dan schrijf je hiervoor afzonderlijk in.

sportkampen pasen 2023

Sportkampen voor kleuter & lager

Kleuter

Tijdens de paasvakantie kunnen de kleuters zich uitleven bij o.a. balspelen, bewegen op muziek, turnen, klimmen en klauteren, estafettespelen, trek-en duwspelen, …en nog heel wat andere superleuke sportactiviteiten. De sportkampen staan onder begeleiding van gediplomeerde kleuteronderwijzeressen en actieve sportmonitoren die ervaring hebben in het begeleiden van kleuters.

Alle info over het kleutersportkamp

Lager

Tijdens de paasvakantie kunnen sportievelingen zich naar hartenlust uitleven in tal van sport-en speldisciplines zoals: atletiek, badminton, turnen, basketbal, frisbee, honkbal, loop-en tikspelen… Het sportkamp staat onder begeleiding van gediplomeerde sportmonitoren met de nodige kennis en ervaring. Tijdens het sportkamp wordt er samengewerkt met Circus De Sven. De kinderen krijgen 4x per week een initiatie circustechnieken.

Alle info over het omnisportkamp

Er is een samenwerking met de Jeugddienst en Peuterleute. We zorgen dan ook voor begeleiding om de kinderen van en naar de verschillende activiteiten of het opvanginitiatief te brengen. Pas op, wil je naast het sportkamp ook deelnemen aan het themakamp of aan de opvang in Peuterleute? Dan schrijf je hiervoor afzonderlijk in.

sportmix en dansatelier 2023

Sportmix en dansatelier voor jongeren van 10 - 16 jaar

Sportmix

Een multisportkamp met een mix van bekende en minder bekende sporten zoals Arrow Tag, Spikeball, Streetracket, Rampshot, basketbal, baseball,…Dagelijks komen 2 sporten aan bod.

Alle info over Sportmix

Danskamp

Tijdens deze 4-daagse bieden wij jullie een mengeling aan van de meest trendy dansstijlen zoals hip hop, jazz, streetdance, disco, …
Een uitgebreid kennismakingspakket voor wie zich wil onderdompelen in de wereld van dans.

Alle info over het Dansatelier