Nieuws - meest recent

De besluitenlijst van de installatievergadering van de gemeenteraad en de eerste vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 4 januari 2019 werden gepubliceerd op de website.

Maak kennis met uw bestuur voor de periode 2019 - 2024.

Maak kennis met uw bestuur voor periode 2019 - 2024.

In de gemeenteraadszitting van 20 december 2018 werd volgende beslissing goedgekeurd.

In de gemeenteraadszitting van 20 december 2018 werden volgende reglementen goedgekeurd.

Heb je geen papieren telefoongids meer nodig? Schrijf je dan voor 1 april 2019 uit. Als milieubewuste gemeente steunen wij uiteraard het gebruik van de online versies www.goudengids.be en www.wittegids.be.

Sedert april 2014 publiceren wij in de nieuwsbrief ook telkens een verkort verslag van de vorige gemeenteraadszitting.

Overdreven snelheid is één van de meest voorkomende oorzaken bij een ongeval. Beloof daarom aan je zoon of dochter, vriend of vriendin of om het even welke andere dierbare om niet te snel te rijden. Want een belofte kan levens redden.

 

Beloof het ook op beloofd.be

Gemeente Lendelede bereikt al meer dan 30% van onze inwoners via Facebook. Volg je ons nog niet? Klik snel op de 'vind ik leuk'-knop.

Vanaf half maart kan je als inwoner van de politiezone Vlas een vragenlijst van de veiligheidsmonitor via de post ontvangen. Als je een vragenlijst ontvangt, werd je toevallig geselecteerd via een steekproeftrekking. De bevraging is een organisatie van de politie in samenwerking met de FOD Binnenlandse Zaken en de gemeentebesturen.