Nieuws - meest recent

Sedert april 2014 publiceren wij in de nieuwsbrief ook telkens een verkort verslag van de vorige gemeenteraadszitting.

In de gemeenteraadszitting van 25 oktober 2018 werden volgende reglementen goedgekeurd.

Sedert april 2014 publiceren wij in de nieuwsbrief ook telkens een verkort verslag van de vorige gemeenteraadszitting.

Overdreven snelheid is één van de meest voorkomende oorzaken bij een ongeval. Beloof daarom aan je zoon of dochter, vriend of vriendin of om het even welke andere dierbare om niet te snel te rijden. Want een belofte kan levens redden.

 

Beloof het ook op beloofd.be

Gemeente Lendelede bereikt al meer dan 30% van onze inwoners via Facebook. Volg je ons nog niet? Klik snel op de 'vind ik leuk'-knop.

Vanaf half maart kan je als inwoner van de politiezone Vlas een vragenlijst van de veiligheidsmonitor via de post ontvangen. Als je een vragenlijst ontvangt, werd je toevallig geselecteerd via een steekproeftrekking. De bevraging is een organisatie van de politie in samenwerking met de FOD Binnenlandse Zaken en de gemeentebesturen.

Voor het 13de  jaar op een rij kunnen Belgische ambachtslieden zichzelf promoten dankzij de nationale wedstrijd 'Ambacht in de Kijker' die erop gericht is om de ambachtelijke sector te promoten bij het grote publiek en jongeren warm te maken voor deze sector.

Herbeleef de belangrijkste nieuwsfeiten van afgelopen jaar uit Lendelede

Heb je geen papieren telefoongids meer nodig? Schrijf je dan voor 1 april 2018 uit via http://www.goudengids.be/businesscenter/uitschrijven-gidsen. Als milieubewuste gemeente steunen wij uiteraard het gebruik van de online versies www.goudengids.be en www.wittegids.be.