Nieuws - meest recent

jun
04

Alle inwoners kunnen deelnemen aan de gesprekstafels op 4 juni 2019 om 19u in GC Den Tap. De gegevens die het gemeentebestuur verzamelt uit de enquête en tijdens de gesprekstafels vormen de basis voor een inspiratienota. Die nota dient voor de opmaak van het meerjarenplan 2020-2025.

mei
26

Oproepingsbrief nog niet ontvangen. Haal dan snel je duplicaat bij de dienst burgerzaken. Dit kan ook op zondag 26 mei 2019 van 8u30 t.e.m. 14u.

mei
26

Op 26 mei tussen 7u en 14u30 gelden in de A. Dassonvillelaan en de parking van het D.O.C. aangepaste verkeersmaatregelen naar aanleiding van de verkiezingen

Via het thuis- of e-loket kan je zelf verschillende bevolkingsattesten opvragen. Binnen enkele minuten ontvang je het attest in je mailbox. Daarnaast werken de gemeentelijke diensten met verschillende online formulieren. Bekijk zeker eens www.lendelede.be/E-loket en volg ons op sociale media.

Orgaandonatie redt levens. Laat je familie weten hoe je tegenover orgaandonatie staat en registreer je. Onder het motto "Ik kies voor het leven" kan je op 26 mei in het gemeentehuis je laten registreren als orgaandonor.

Als inwoner van Lendelede krijg je de mogelijkheid om te antwoorden op vragen als: wat zijn de sterke punten en welke zijn de aandachtspunten. Zo kan het gemeente- en OCMW-bestuur het meerjarenplan 2020-2025 op punt stellen. De enquête valt deze week bij 1400 willekeurig gekozen burgers in de brievenbus. De resultaten worden verwerkt door een onafhankelijk bureau. Op dinsdag 4 juni organiseren we om 19u gesprekstafels in GC Den Tap.

Lendelede ondertekende op maandag 1 april, samen met nog 26 andere lokale besturen uit de regio, het charter Gezonde Gemeente. Het bestuur streeft ernaar om de inwoners maximale kansen te bieden op een goede gezondheid.

De gemeente dient, na de gemeenteraadsverkiezingen, ook alle adviesraden opnieuw samen te stellen. ....