Rioleringswerken Ingelmunstersestraat fase 1-2 en nutsleidingswerken Pastoor De Beirstraat

Gepubliceerd op Dinsdag 02 juni 2020
11 mei 202011 juli 2020

Update 02.06.2020:

De aannemer zal op donderdag 4 juni 2020 de werkzone in de Ingelmunstersestraat uitbreiden tot aan het kruispunt met de Beukenlaan.

 

Rioleringswerken Ingelmunstersestraat

Vanaf maandag 11 mei 2020 start de aannemer met de heraanleg van de riolering in de Ingelmunstersestraat.

In een eerste fase betreft dit het gedeelte tussen de Rijksweg en de Wilgenlaan. Door deze werkzaamheden wordt dit gedeelte van de Ingelmunstersestraat afgesloten voor alle voertuigenverkeer. Het verkeer met herkomst Rozebeeksestraat kan omrijden via de Wilgenlaan - Beukenlaan en de Rozebeeksestraat. Verkeer met herkomst Rijksweg  kan omrijden via ofwel de Rozebeeksestraat of via de Izegemsestraat.

In een tweede fase wordt de werkzone uitgebreid tot aan het kruispunt met de Spoelewielenlaan waarbij alle voertuigenverkeer ook verboden wordt.

Het verkeer met herkomst Rozebeeksestraat wordt omgelegd via de Beukenlaan of de Spoelewielenlaan. Het verkeer met herkomst Rijksweg volgt dezelfde omlegging als hierboven beschreven. 

Eens de riolering geplaatst is, start de aannemer met de heraanleg van de straat.

De totale duurtijd van deze werkzaamheden bedraagt 2 maanden.

Nutsleidingswerken Pastoor De Beirstraat

Vanaf maandag 11 mei 2020 voert de aannemer werkzaamheden uit aan de bestaande nutsleidingen in de Pastoor de Beirstraat in Lendelede.

Door deze werkzaamheden wordt tijdelijk éénrichtingsverkeer ingevoerd in deze straat. Verkeer met herkomst Izegemsestraat wordt omgelegd via enerzijds de Spoelewielenlaan en de Ingelmunstersestraat en anderzijds via het Dorpsplein - Stationsstraat - Duifhuizenlaan - Rozebeeksestraat en de Ingelmunstersestraat.

Verkeer met herkomst Ingelmunstersestraat wordt toegelaten.

De werkzaamheden duren tot 6 juni 2020