Samen voor de 100 miles natuurlopen van Lendelede!

okt
15

Samen voor de 100 miles natuurlopen van Lendelede!
Want bewegen in de natuur, dat doet deugd.

Onder het motto ‘de Natuur beweegt ons allemaal’ staat Week van het Bos dit jaar in het teken van de talloze mogelijkheden om te bewegen in de natuur. Waarom zou je in een muffe sportzaal aan je conditie werken als je dat ook vrij en blij in de natuur kan doen? En het gaat verder want we moeten onze natuur koesteren en respecteren, de kwaliteit verbeteren ... er zuinig op zijn. Allemaal samen. Want bewegen in de natuur, dat doet deugd!

Sporten is gezond, vertoeven in de natuur is gezond. Dus beide combineren is nog gezonder! De gemeente Lendelede daagt jullie uit: lukt het om 100 miles te natuurlopen in 60 minuten? Of straffer: lukt het om meer dan 234 miles te natuurlopen in 60 minuten? Vorig jaar hadden de deelnemers in mum van tijd de 100 miles bereikt. Dit jaar nóg beter?

Wij dagen jullie uit om op zondag 15 oktober in 60 minuten gezamenlijk 235 miles te lopen in de natuur.

Dit hebben we:

  • een bos
  • gezonde (bos)lucht
  • gratis sportaccommodatie
  • een parcours van 1 km
  • sportdrank en sportreep voor elke deelnemer

Dit hebben we nog nodig:

  • enthousiaste joggers die verzamelen om 8.45 uur aan hoeve Vercamer (Kuurnsestraat 64)

Jong en oud, ervaren joggers of beginnelingen, iedereen is van harte welkom. Elk rondje telt en samen bereiken we de 100 miles natuurlopen. Omdat we voldoende sportdranken en sportrepen willen voorzien is inschrijven verplicht. Deelnemen is gratis!
Inschrijven kan via sportpromotie@lendelede.be of 051 30 60 39

Aangemaakt op: 06/10/2017