Nieuws - meest recent

Op het strand, op je terras, onder een boom of gewoon in je luie zetel... Wat is er zaliger dan tijdens de vakantiemaanden tijd te maken voor een goed boek?

jul
02

Ook deze zomer is Vlieg terug van de partij! Ze heeft enkele leuke zoekopdrachten klaargemaakt en opgehangen in de bib.
Vliegensvlug naar de bib... hopelijk vliegen we elkaar deze zomer tegen het lijf in de bib :).

Hou je van een bijen- of vogelvriendelijke tuin, heb je een boontje voor klimplanten of wil je graag kunnen snoepen van je tuin? Dan is de verkoopactie van streekeigen (fruit)bomen, struiken en kleinfruit van Natuurpunt zeker iets voor jou!

De aannemer Olivier Construct is in bouwverlof vanaf 21 juli 2018 tot en met 15 augustus 2018. Hierdoor is er een aangepaste verkeersregeling van kracht.

Sedert april 2014 publiceren wij in de nieuwsbrief ook telkens een verkort verslag van de vorige gemeenteraadszitting.

aug
24

Tijdens de jaarlijkse kermis van Lendelede wordt in het kader van de activiteiten traditiegetrouw een deel van het centrum afgesloten. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende periodes en straten zodat u hiermee rekening kan houden en niet voor onverwachte hinder komt te staan.

aug
25

Tijdens de zomermaanden staat er opnieuw een geefkast in het gemeentehuis. Kom langs om iets te halen of iets te geven. Niet is zo leuk als delen!
Met als kers op de taart het geefcafé op zaterdag 25 augustus.

In de gemeenteraadszitting van 28 juni 2018 werd volgend reglement goedgekeurd.

sep
01

Op zaterdag 1 en zondag 2 staat er een unieke familie-activiteit op het programma! Voor het eerst zal je kunnen kamperen in het Patrijzenbos! Na de film in het bos kan je onmiddellijk onder de lakens kruipen. Vooraf kan je genieten van een lekkere spaghetti en 's morgens smullen van een heerlijk ontbijt. Schrijf je snel in, want de plaatsen (om te kamperen) zijn beperkt.

Kom naar de koer van het DOC op vrijdag 6 juli 2018 om 19u en laat er de stembanden trillen in de gratis Sing-along-Party Lendelede. Met groot scherm voor de voetbalmatch.