Nieuws - meest recent

De Week van de Mobiliteit loopt dit jaar van 16 tot 22 september. Daarom een oproep om van woensdag 20 september de meest gefietste dag van het jaar te maken! En waarom trainen we vooraf al niet onze kuitspieren en bollen we achteraf niet uit. Zo wordt september de fietsmaand bij uitstek!

Gemeente Lendelede plaatste vuilbakjes in de herentoiletten van onder andere GC Den Tap, Zaal Lindelei, de bibliotheek, … Dit op vraag van Samana.

Vanaf 1 oktober verwijst je huisarts je door naar een 'Bewegen op Verwijzing'-coach (BOV-coach). Deze professionele coach helpt je opnieuw gezond bewegen, maakt met jou een beweegplan op maat én motiveert je als het wat moeilijker gaat.

sep
16

Kiezen om je te verplaatsen door te wandelen of fietsen, is kiezen voor je eigen gezondheid. Tegelijk draag je zorg voor de gezondheid van anderen. Wat doe jij tijdens de Week van de Mobiliteit (16-22 september)?

Bewegwijzering voor je fiets- of wandeltocht nodig? Hiervoor kan je voortaan bij IVIO terecht. De pijlen zijn ontworpen met een sensibiliserende boodschap om zwerfvuil te voorkomen!

sep
12

Wanneer? Dinsdag 12 september 2017

Voor wie? Het tornooi richt zich tot alle senioren gedomicilieerd in West-Vlaanderen en geboren in 1967 of vroeger en staat open voor recreanten en aangesloten spelers.

Waar? Sportcentrum Lendelede Steuren Ambacht 2 8860 Lendelede 051/30 60 39