Nieuws - meest recent

Het gemeentebestuur van Lendelede zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een voltijds sportfunctionaris (m/v) in statutair verband (B4-B5) die verantwoordelijk is voor de volledige sportinfrastructuur en sportpromotie. Met aanleg van wervingsreserve van 3 jaar.

Vanaf half maart kan je als inwoner van de politiezone Vlas een vragenlijst van de veiligheidsmonitor via de post ontvangen. Als je een vragenlijst ontvangt, werd je toevallig geselecteerd via een steekproeftrekking. De bevraging is een organisatie van de politie in samenwerking met de FOD Binnenlandse Zaken en de gemeentebesturen.

Er valt heel wat te beleven tijdens de paasvakantie!  Zo zijn er sportkampen voor kleuters tot en met 16-jarigen.
Tijdens de 1e week van de paasvakantie gaan er voor de 10 tot 16-jarigen het danskamp door en de sportmix (vanaf 9 jaar).
Tijdens de sportmix komen allerlei bekende en minder bekende sporten aan bod zoals: frisbee, baseball, freerunning en wackitball.

Tijdens de 2e week van de paasvakantie staat het omni-zwemkamp en het kleutersportkamp op het programma.

Meer info over de sportkampen kan je hieronder terugvinden.

mrt
27

Op de gratis infosessie 'Bewegen op verwijzing' kom je alles te weten over de nieuwe voeding- en bewegingsdriehoek. Afspraak op 27 maart om 20u in Foyer Den Tap. Deze infosessie is in samenwerking met de Gezins- en Welzijnsraad.

Voor het 13de  jaar op een rij kunnen Belgische ambachtslieden zichzelf promoten dankzij de nationale wedstrijd 'Ambacht in de Kijker' die erop gericht is om de ambachtelijke sector te promoten bij het grote publiek en jongeren warm te maken voor deze sector.

Tot voor kort kon je enkel tijdens de zomermaanden gebruik maken van het Patrijzenbos als speelbos. Maar in de zomermaanden zijn de jeugdverenigingen niet actief. De gemeente Lendelede wou hier verandering in brengen en stelde een aangepast toegankelijkheidsreglement op.

In Lendelede willen wij samen met lokale handelaars en organisaties zorgen voor een mentale opkikker.

Bewegwijzering voor je fiets- of wandeltocht nodig? Hiervoor kan je voortaan bij IVIO terecht. De pijlen zijn ontworpen met een sensibiliserende boodschap om zwerfvuil te voorkomen!