Stand van zaken wegenis- en rioleringswerken in de Ingelmunstersestraat, Wilgenlaan, Beukenlaan en P. De Beirstraat

Gepubliceerd op Vrijdag 11 september 2020

Naar aanleiding van diverse vragen wordt hier een algemene stand van zaken weergegeven over de werken in de Ingelmunstersestraat, Wilgenlaan, Beukenlaan en P. De Beirstraat met een algemene timing:

Er wordt op heden gewerkt op verschillende locaties, met verschillende ploegen van aannemer Vuylsteke:

A. Thv de Ingelmunsterstraat van de Rijksweg tot aan de Beukenlaan zijn ze momenteel bezig met de uitvoering van de bovenbouw. Dit zal vermoedelijk duren tot de midden oktober 2020;

B. Thv de Ingelmunsterstraat van de Beukenlaan tot aan de Pastoor De Beirstraat zijn ze momenteel bezig met de plaatsing van de huisaansluitingen en straatkolken, en daarop aansluitend starten ze met de bovenbouw. Dit zal vermoedelijk duren tot eind november 2020.

C. Thv de Ingelmunsterstraat van de Pastoor De Beirstraat tot de Rozenbeekstraat zijn ze momenteel bezig met de plaatsing de rioleringen, en daarop aansluitend starten ze met de bovenbouw. Dit zal vermoedelijk duren tot begin december 2020.

D. In de Pastoor De Beirstraat zijn ze momenteel bezig met de plaatsing de rioleringen, en daarop aansluitend starten ze met de bovenbouw. Dit zal vermoedelijk duren tot midden december 2020.

E. In de Beukenlaan zal er gestart worden midden september 2020 met de rioleringswerken, en aansluitend zullen ze de bovenbouwwerken uitvoeren. Dit zal vermoedelijk duren tot begin januari 2021.

F. In de Wilgenlaan zal normaal gestart worden met de rioleringswerken in januari 2021 en die zullen vermoedelijk duren tot eind maart 2021.

Let op: deze vooropgestelde planning is onder voorbehoud van weersomstandigheden en onvoorziene situaties.

Ongeveer 80% procent van de uitvoering zullen bewoners op minder-hinder steenslag op hun oprit kunnen (weliswaar wel niet tijdens de rioolwerken voor hun deur, ook 1 dag tijdens de huisaansluitingen, tijdens aanleg boordstenen, klinkers en 2 dagen rond asfalt), dit wel buiten de uren, dus voor 7u30 en na 17u!

Afbeelding wegenwerkenIngelmunstersestraat, Wilgenlaan, Beukenlaan en P. De Beirstraat