Nieuws - meest recent

Als beweegcoach (BOV-coach) is het jouw taak om mensen te motiveren om dagelijks meer te gaan bewegen. Je begeleidt mensen die doorverwezen zijn door hun huisarts. Meer weten? Klik snel door!

Zowel op woensdag 9 als donderdag 10 januari 2019 voerde de Politiezone Vlas opnieuw in verschillende woonwijken, op invalswegen en andere overlastgevoelige locaties verkeerscontroles en anti-inbraakacties uit.

De besluitenlijst van de installatievergadering van de gemeenteraad en de eerste vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 4 januari 2019 werden gepubliceerd op de website.

Op 16 september 2016 keurde de Vlaamse Regering het Uitvoeringsplan voor het huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval goed. Dit uitvoeringsplan zet volop in op maatwerk, zowel naar lokale besturen als naar de burger. Eén van de nieuwigheden in dit plan is de doelstelling voor restafval op maat van de gemeente. Voor een aantal gemeenten is de doelstelling gewijzigd.

Aha! Vlaanderen telt al 33.310 elektrische wagens. Twijfel niet langer en rij ook elektrisch. Met het autosalon in zicht het ideale moment om te vergelijken.

Zin om de handen uit de mouwen te steken en zwerfvuil te ruimen? Noteer dan zaterdag 23 februari in de agenda.

Tijdens de cursus tekenen leert de Lendeleedse kunstenaar Joris Tinel je op een andere manier kijken naar de dingen om je heen.
Deze tekencursus laat je stap voor stap kennismaken met deze kunstzinnige hobby.

Maak kennis met uw bestuur voor de periode 2019 - 2024.

Maak kennis met uw bestuur voor periode 2019 - 2024.

Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan vanaf 19 januari (00u00) snel in voor de Junior Techniekacademie in Lendelede.