vrijwilligers Minder Mobielen Centrale gezocht

Ben je graag op de baan?     Steek je graag een handje toe?        Zin in iets nieuws?

Word dan vrijwilliger-chauffeur bij de Minder Mobielen Centrale van het Sociaal Thuis in Lendelede!

Onze Minder Mobielen Centrale draait op volle toeren.  17 chauffeurs dragen er dagelijks toe bij dat minder mobiele inwoners van Lendelede in contact kunnen komen met anderen en hun zelfstandigheid zo lang mogelijk kunnen behouden.  Zij worden naar hun doktersafspraak gebracht, naar de kapper, gaan samen boodschappen doen enz.
In 2017 werden 112 leden ingeschreven en werden 1392 ritten uitgevoerd!
Extra hulp is dus meer dan welkom om deze mooie dienstverlening verder uit te bouwen.
Ben je enkele uren per week beschikbaar, wil je mee bijdragen aan het welzijn van onze inwoners en deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers, aarzel dan niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen!

Als vrijwilliger-chauffeur beslis je volledig zelf over de invulling van je vrijwilligerswerk.  Jij beslist steeds of je een rit wilt uitvoeren en wanneer je je beschikbaar stelt voor de Minder Mobielen Centrale.  Wanneer een vastgelegde rit uiteindelijk toch onmogelijk blijkt is er steeds de mogelijkheid om deze te annuleren.

Uiteraard kan je als vrijwilliger rekenen op een onkostenvergoeding en een gepast verzekeringspakket voor de gereden kilometers.  Daarnaast worden er jaarlijks vanuit het Sociaal Thuis vormingen en diverse bijeenkomsten georganiseerd waarop je van harte welkom bent en je je ervaringen met andere vrijwilligers kan delen.

Interesse?  Neem zeker contact op!

Leen Vanderstichelen en Hanne Veys
Sociaal Thuis, Dorpsplein 8, 8860 Lendelede / Tel 051.30 31 31 / mmc@lendelede.be

Aangemaakt op: 26/11/2018