Nieuws - meest recent

feb
23

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari is er terug koffiestop in de bib; op vrijdag van 16u tot 19u en op zaterdag van 10u tot 12u. Van harte welkom

De gemeente krijgt meldingen van storingen op de waterleiding. Dit komt door werken aan de toevoerleiding tussen Bellegem en Kortrijk. De Watergroep doet zijn best om het probleem zo snel mogelijk weg te werken. Bedankt voor het begrip.

Op vrijdag 16 februari 2018 schonken 9 kinderen de opbrengst van hun cupcake verkoop aan het OCMW. Ze hadden de cupcakes zelf gebakken bij onthaalmoeder Moeke Myriame Verstraete.

Voor het 13de  jaar op een rij kunnen Belgische ambachtslieden zichzelf promoten dankzij de nationale wedstrijd 'Ambacht in de Kijker' die erop gericht is om de ambachtelijke sector te promoten bij het grote publiek en jongeren warm te maken voor deze sector.

Steden en gemeenten werken nu al een aantal jaar 100% pesticidenvrij. Mits extra inspanningen lukt dat wel. Ook jullie kunnen thuis pesticidenvrij werken. Kom inspiratie opdoen op één van deze workshops of infoavonden.

Sedert april 2014 publiceren wij in de nieuwsbrief ook telkens een verkort verslag van de vorige gemeenteraadszitting.

Op donderdagavond 1 maart organiseert PZ Vlas een jobavond voor leden van de lokale of federale politie. Er wordt op de infoavond ingegaan op de inhoud van 13 vacatures in de politiezone.

Op donderdag 8 februari 2018 voerde de verkeerspolitie van PZ Vlas snelheidscontroles met interceptie uit. 20% van de bestuurders op de Rijksweg in Lendelede reden sneller dan de maximumsnelheid van 70 km/u.

Ontvang een premie van 20 euro per toestel voor het installeren van rookmelders en CO-melders.

feb
19

Op maandag 19 februari 2018 organiseert de cultuurdienst in GC Den Tap vanaf 14u een dansnamiddag voor senioren.
De live muziek wordt gebracht door organist Philip Boterman.

De inkom is gratis.
IEDEREEN WELKOM!