Woensdag Fietsdag

Go with the velo!

Sneller, handiger, gezonder, hipper, goedkoper ... fietsen heeft niets dan voordelen. Dat weten we allemaal. Toch trappen we nog te weinig. Te nat, te onhandig, te zweterig, en 'Ik heb wel een auto, hé!', halen het nog vaak van ons gezond verstand. Menselijk? Oh ja. Wenselijk? Iets minder. Want de files worden er niet kleiner op. En de lucht niet gezonder.

Alle remmen los op woensdag

Woensdagfietsdag.be wil van fietsen een gewoonte maken. Want één dag per week op de trappers, maakt al een groot verschil. Voor de mobiliteit, het milieu, maar in de eerste plaats voor jezelf. Als een gazelle schiet je alle filefans voorbij, veilig in je hippe fietsplunje. Parkeerplaats? Overal. Lage-emissiezones? Laat maar komen. En die coureursbenen en fietstaille krijg je er zomaar bij. De echte VeloVedet? Dat ben jij.

Schrijf je in op woensdagfietsdag.be

En word lid van het grootste fietspeloton van Vlaanderen! Verzamel beloningsbadges, tips en leuke prijzen. Deel je ervaringen via #GoWithTheVelo en breng Vlaanderen op de hoogte van je fietsexploten. Alle remmen los!

Wist je dat deelnemers van Woensdag Fietsdag een eigen fietskalender krijgen? Op de website kunnen deelnemers hun fietsdagen registreren. De fietskalender toont dan hoeveel calorieën je verbrandt, en hoeveel geld en CO2 je bespaart hebt. 

#GoWithTheVelo

Aangemaakt op: 17/04/2018