YOUCA Action Day : draai als leerling eens een dagje mee bij het lokaal bestuur!

Gepubliceerd op vrijdag 01 september 2023
19 oktober 2023
youca

Op donderdag 19 oktober 2023 is het YOUCA Action Day. Dan engageren meer dan 15.000 leerlingen zich om tijdens de schooluren te gaan werken. Het loon dat ze die dag verdienen gaat naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd. Dit jaar gaat dat naar een jongerenproject in Senegal van Plan International. Met hun project Champions for Change wil Plan samen met jongeren de bestaande genderrollen uitdagen om zo seksueel geweld aan te pakken.

Lokaal Bestuur Lendelede biedt alvast twee jobs aan aan enthousiaste jongeren, bekijk onze vacatures en schrijf je in t.e.m. maandag 25 september 2023 om 9u.

youca jobomschrijvingen

2 jobs bij Lokaal Bestuur Lendelede!

De Bib

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het reilen en zeilen van een bibliotheek? Onze job houdt niet enkel het alfabetisch klasseren van boeken in. Samen met ons kan je boeken ingeven in de digitale catalogus, het genre-etiket kleven, boeken kaften, de post verwerken, klanten helpen bij hun zoektocht naar een goed boek, eventueel een affiche opstellen voor een volgende activiteit, een bib-stand opstellen, ... Op donderdagnamiddag krijgen we enkele klassen van de lagere school op bezoek: steeds een belevenis. Je zult je zeker niet vervelen bij ons in de bib.

OCMW - dienst maaltijden

Graag onderweg om mensen een lekkere maaltijd te bezorgen? Deze job houdt in dat je 65-plussers een maaltijd bezorgt binnen de gemeente Lendelede. 's Morgen help je eerst in de keuken van het woonzorgcentrum om de maaltijden in de oven te verdelen, daarna help je mee met de bedeling en nadien met de telling van de maaltijden voor 's anderendaags.

Heb jij zin om eens een dagje mee te draaien in één van deze diensten:

Registreer je hier

Al geregistreerd? Meld je aan!