Zomer in de bib : we hangen de aap uit ๐Ÿต

Gepubliceerd op Dinsdag 04 juni 2024
01 juli 202431 augustus 2024

๐Ÿต Hoera, het is weer tijd voor zomer in de bib!

Ontdek jij het lievelingsgerecht van de aap in onze boekenboom? Een vleugje doe-opdrachten, een snuifje denkwerk, een korreltje lef en een grote portie goesting! Dat is alles wat je nodig hebt om deze zomervakantie deel te nemen aan de zomeractiviteit in de bib.

Er zijn 2 zoektochten:

  • voor kinderen tot 6 jaar (wat hulp om opdrachten te lezen en uit te voeren is nodig)
  • voor kinderen van 7 jaar en ouder

Als je alles hebt opgelost ontvang je een leuke verrassing!

NIEUW dit jaar: ga ook eens langs in een paar andere bibliotheken in de regio en neem deel aan minstens 3 speurtochten. Zo maak je kans op een extra, mooie prijs uitgereikt door de bibliotheken van Zuidwest. Zoek de schat van Vlieg in drie verschillende bibliotheken en maak kans op een onvergetelijke familiedag. Lees alles over dit regiospel hier! 

๐Ÿ“— Heb je nog niet genoeg van de bib en wil je direct het nodige leesvoer meenemen maar heb je geen leesinspiratie?

Geen probleem! Wij voorzien leesvoer voor de jeugd. Tijdens de zomervakantie kan je je laten verrassen door onze leestassen! We selecteerden enkele materialen waarvan wij denken dat jij ze moet gelezen hebben. Kies een tas die past bij jouw leeftijd en ga ermee naar de balie, wij doen de rest.

๐Ÿคซ Psst... op je gemak een boek, strip, krant... lezen, het kan ook op ons terras!

Opgelet: onze bib is gesloten van maandag 29 juli tot en met zondag 4 augustus 2024. Bekijk zeker op voorhand de openingsuren en sluitingsdagen.