de warmste instaroute

De Warmste Instaroute van Lendelede

In het kader van de Warmste Week wil het gemeentebestuur graag een actie aanbieden voor jongeren die in Lendelede wonen en/of school lopen.

Wij hechten heel veel belang aan de geestelijke gezondheid van onze jongeren en inwoners en stellen alles in het werk zodat iedereen zichzelf kan zijn!  Daarom hebben wij de Warmste Instaroute van Lendelede in het leven geroepen.

Doe je kerstmuts aan, speld "De Warmste Week-Pin" op en neem een vlammetje mee tijdens je tocht (een kaars, een fakkel..?) En ga op pad met je groepje en volg de coronamaatregelen die dan van kracht zijn. Deel  je foto’s/filmpjes met #DWW en #IGLENDELEDE 

warmste instaroute qr

Hoe ga je te werk?

 • Vorm een groepje: zoek minimum 3 vrienden, klasgenoten, buren, familieleden, kennissen, collega’s of… en dan kan je van start gaan.

   

 •  Op het gemeenteplan kan je de Warmste Instaroute volgen via de verschillende locaties.  Elke locatie heeft een letter.

   
 • Wanneer je de locatie gevonden hebt, zoek dan de QR code ter plaatse, scan deze en voer de bijhorende warmste week opdrachten uit 😊

 • Elke locatie heeft een dubbele warme opdracht; één fysieke & één inhoudelijke opdracht.  Zo leren de deelnemers in het groepje elkaar nog beter kennen!

 • Probeer alle locaties te bezoeken, het duurt ongeveer een 2-tal uur om de volledig instaroute af te lopen (opdrachten inbegrepen) • Je kiest zelf het tijdstip wanneer je op stap gaat.  (een leuke afwisseling tijdens of na de examens, een leuke ontspanning tijdens de jeugdbeweging, in het weekend of in de kerstvakantie). • De deelname is gratis, we vragen enkel aan de deelnemers om de DWW-Pin aan te kopen in een KBC kantoor en zo steunt je ook de actie.  Deze instaroute loopt tot het einde van de kerstvakantie.  Maak alvast heel veel plezier en wees vooral jezelf!

We doen een warme oproep aan iedereen om deze actie kenbaar te maken aan hun achterban en hen te motiveren om hieraan deel te nemen. Dit kan vanaf woensdag 8 december tot op het einde van de kerstvakantie.