De BinnensteBuiten?

Het verenigingsleven leeft als nooit te voren. Vanuit de cultuurdienst bundelen we alle info in een vrijetijdskalender. In 2022 vernieuwden we de 2-wekelijkse editie van de ‘BinnensteBuiten van Lendelede’.

De ‘BinnensteBuiten’ zat vroeger maandelijks bij ’t Gazetje van Lendlee.  In de Binnenstebuiten werden in het verleden alleen gemeentelijke activiteiten opgenomen aangevuld met een kalender met de  activiteiten van de verenigingen. NIEUW: In onze Binnenstebuiten willen we onze Lendeleedse verenigingen de kans bieden om (net zoals in het verleden in ’t Gazetje van Lendlee) hun activiteiten, acties, wedstrijden…  aan te kondigen via korte berichten. Daarnaast blijft per kwartaal de Lendeleeft verschijnen met daarin de vrijetijdskalender. Omdat we volledig willen zijn wat betreft het verenigingsleven en alle activiteiten is de cultuurdienst het verzamelpunt om alles in kaart te brengen.

Wil je dat je activiteit opgenomen wordt in deze media, vul dan dit activiteitenformulier in.
Voor meer info, neem gerust contact op met de cultuurdienst.
Je kan Hilde bereiken via 0478 915 119 of binnenstebuiten@lendelede.be

Laat jullie plannen maar komen!

Hieronder geven we een overzicht van de planning voor de komende edities van de BinnensteBuiten. Heb je een editie gemist en wil je die toch nog even inkijken? Onder de planning vind je het BinnensteBuiten-archief.

De planning voor komende edities:

  • 2 oktober (teksten binnen tegen 20 september 2023)
  • 16 oktober (teksten binnen tegen 4 oktober 2023)
  • 30 oktober (teksten binnen tegen 18 oktober 2023) 
  • 13 november (teksten binnen tegen 1 november 2023)
  • 27 november (teksten binnen tegen 15 november 2023)
  • 11 december (teksten binnen tegen 29 november 2023)