Nieuws - meest recent

Na de zomer gaat het Stadlandschap Leie en Schelde, Toerisme Leiestreek, de Provincie West-Vlaanderen en de gemeente Lendelede een gezinszoektocht "Op avontuur met Blob in Lendelede" lanceren. We zoeken enthousiaste kinderen die de zoektocht al eens willen uittesten.

sep
18

Blink de petanqueballen al maar op voor het West-Vlaams kampioenschap voor senioren. Klik door voor alle info!

jul
02

Ook deze zomer is Vlieg terug van de partij! Ze heeft enkele leuke zoekopdrachten klaargemaakt en opgehangen in de bib.
Vliegensvlug naar de bib... hopelijk vliegen we elkaar deze zomer tegen het lijf in de bib :).

Op het strand, op je terras, onder een boom of gewoon in je luie zetel... Wat is er zaliger dan tijdens de vakantiemaanden tijd te maken voor een goed boek?

Hou je van een bijen- of vogelvriendelijke tuin, heb je een boontje voor klimplanten of wil je graag kunnen snoepen van je tuin? Dan is de verkoopactie van streekeigen (fruit)bomen, struiken en kleinfruit van Natuurpunt zeker iets voor jou!

De aannemer Olivier Construct is in bouwverlof vanaf 21 juli 2018 tot en met 15 augustus 2018. Hierdoor is er een aangepaste verkeersregeling van kracht.

Sedert april 2014 publiceren wij in de nieuwsbrief ook telkens een verkort verslag van de vorige gemeenteraadszitting.

aug
24

Tijdens de jaarlijkse kermis van Lendelede wordt in het kader van de activiteiten traditiegetrouw een deel van het centrum afgesloten. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende periodes en straten zodat u hiermee rekening kan houden en niet voor onverwachte hinder komt te staan.

aug
25

Tijdens de zomermaanden staat er opnieuw een geefkast in het gemeentehuis. Kom langs om iets te halen of iets te geven. Niet is zo leuk als delen!
Met als kers op de taart het geefcafé op zaterdag 25 augustus.

In de gemeenteraadszitting van 28 juni 2018 werd volgend reglement goedgekeurd.