Nieuws - meest recent

Digitalisering is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar niet iedereen heeft dezelfde vaardigheden op dat vlak. En hoe zit het bij jou? Voel je je overweldigd of ben je een digitale professional? Speel Digital Duel en ontdek het.

jun
23

Roefelen kan op zaterdag 23 juni. Klik door voor het aanbod!

Sedert april 2014 publiceren wij in de nieuwsbrief ook telkens een verkort verslag van de vorige gemeenteraadszitting.

mei
27

Tijdens de rommelmarkt van de Gezinsbond Lendelede op 27 mei 2018 gelden aangepaste verkeersmaatregelen

De technische dienst doet heel hard zijn best om de groenzones en het openbaar domein te onderhouden. Maar wist je dat u als burger ook een verantwoordelijkheid hebt? Wij doen het alvast pesticidenvrij, u ook?

jun
30

Op zaterdag 30 juni 2018 gooien we de poort open van 't Compostoekske voor het publiek. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wij bieden u graag een natje en een droogje aan én een kleine attentie.

Vakmannen en -vrouwen kunnen gratis een wettelijke erkenning aanvragen om hun ambachtelijke activiteit te valoriseren. Ook in Lendelede zijn er zeker kleine bedrijven of zelfstandigen die in aanmerking komen om het label Erkend Ambacht te krijgen. Dit label en de erkenning is een belangrijke troef: zo weten klanten dat ze te maken hebben met een echte vakman.

Donderdag 3 mei voerde de verkeerspolitie van PZ Vlas snelheidscontroles met interceptie uit op de Rijksweg in Lendelede. 12,5% van de voertuigen reed te snel.

Gemeente Lendelede bereikt al meer dan 30% van onze inwoners via Facebook. Volg je ons nog niet? Klik snel op de 'vind ik leuk'-knop.

Ook Gemeente Lendelede is een Curieuze Neus en meet tijdens een maand de luchtkwaliteit in onze gemeente (samen met andere inwoners). In september volgen de resultaten.