De WAKOSTA?!-app: ook gezien op VRT?!

Gepubliceerd op Dinsdag 10 oktober 2023
wakosta

Eenvoudig en overzichtelijk je budget beheren

Goed nieuws: sinds begin september is de WAKOSTA?!-app van BIZ (www.budgetinzicht.be) opnieuw online. Door een grondige update kan je de app opnieuw gebruiken op alle Apple en Android toestellen.

WAKOSTA?! is een eenvoudige, gratis app waarmee je heel gemakkelijk je budget kan bijhouden, en waardoor je in één oogopslag het bedrag ziet dat je zonder zorgen kan besteden. En weet je wat nóg beter is? Je kan met WAKOSTA?! ook offline aan de slag, je hebt geen internetverbinding nodig.

Handig voor iedereen, maar misschien in het bijzonder voor je tiener, student of je zoon/dochter die net het nest heeft verlaten?

Enthousiaste gebruikers van het eerste uur zullen merken dat de app nu nog gebruiksvriendelijker is met 3 nieuwe categorieën: belastingen, huisdieren en verzekeringen. Wil je graag met de WAKOSTA?!-app aan de slag? Bekijk dan het demofilmpje.

De WAKOSTA?!-app wordt al een tijdje aanbevolen door Ewald Pironet en Michaël Van Droogenbroeck, auteurs van de boeken ‘Investeren in de eerste, tweede en derde helft van je leven’. En ook Kristel Verbeke is fan van onze app, vertelde ze in een recent Humo-interview naar aanleiding van het nieuwe VRT-programma ‘Geld Gezocht’. Op het einde van de eerste aflevering komt de app mooi in beeld (herbekijk via VRT-max).

Benieuwd? Probeer de app dan zeker uit en spread the word!