Groepsaankoop gas en groene stroom Provincie West-Vlaanderen

Gepubliceerd op Woensdag 22 november 2023
banner groene stroom

Ook dit jaar kun je besparen op je energiefactuur! Schrijf je dus opnieuw vrijblijvend in voor deze 13de groepsaankoop groene stroom en gas. De Provincie doet er alles aan om een zo voordelig mogelijk contract voor 100% groene stroom en/of gas te bekomen. Inschrijven kan via www.west-vlaanderen.be/besparen

  • Vrijblijvend inschrijven is mogelijk tot 6 februari 2024.
  • Jaarlijks opnieuw inschrijven voor de groepsaankoop is noodzakelijk (anders verlengt de energieleverancier het huidige contract mogelijk aan hogere prijzen).

Hulp nodig? 

  • Deponeer de laatste afrekening van gas en elektriciteit (volledig jaar) in een gesloten enveloppe in de brievenbus van het gemeentehuis Dorpsplein 1 t.a.v. Fanny Seurinck.
  • Laat weten als je al een digitale meter en/of zonnepanelen hebt.
  • Sinds 1 januari 2023 is het capaciteitstarief van toepassing. Om een inschatting van de kosten van het capaciteitstarief te kunnen berekenen voor zonnepaneeleigenaars met een digitale meter vraagt men ook het maximaal vermogen van de omvormer.

Eens de inschrijving is gebeurd, ontvang je de documenten.

Alle info bij het woonloket in Lendelede! Contacteer Fanny Seurinck op het nummer 051 33 63 06 of via mail naar fanny.seurinck@lendelede.be.