Groepsaankoop gas en groene stroom Provincie West-Vlaanderen

Gepubliceerd op Woensdag 16 november 2022
banner groene stroom

Ook dit jaar kun je besparen op je energiefactuur!

Ondanks de forse stijging van de energieprijzen kan je nog steeds je voordeel doen door een zo voordelig mogelijk energiecontract af te sluiten. 
Daarom organiseert de provincie West-Vlaanderen ook dit jaar een nieuwe groepsaankoop groene stroom en gas. Schrijf je dus ook vrijblijvend in voor deze 12de groepsaankoop groene stroom en gas.

De Provincie doet er alles aan om een zo voordelig mogelijk contract voor 100% groene stroom en/of gas te bekomen. Inschrijven kan via www.west-vlaanderen.be/besparen

Op 24 februari 2023 krijg je een persoonlijk voorstel. Je ziet meteen hoeveel je kan besparen. Overstappen naar het nieuwe energiecontract kan vanaf 1 mei 2023.

Stapte je eerder al over naar een voordelig (groepsaankoop)contract? Hou er dan rekening mee dat je energieleverancier je contract kan verlengen aan dure prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen. 

Hulp nodig? 

• Deponeer uw laatste afrekening van gas en elektriciteit (volledig jaar) in een gesloten enveloppe in de brievenbus van het gemeentehuis Dorpsplein 1 tav. Fanny Seurinck.

• Laat weten als u al een digitale meter heeft en/of zonnepanelen

Eens de inschrijving gedaan werd, worden de documenten naar u teruggestuurd.

Info: woonwinkel Lendelede- Fanny Seurinck via fanny.seurinck@lendelede.be