Zoeken naar opvang is kinderspel

Heb je het al gehoord? Er is nu 1 platform kinderopvang voor Lendelede. (Toekomstige) ouders kunnen zoeken via Opvang.Vlaanderen naar de kinderopvang die past bij hun kind.

Opvang.Vlaanderen Lendelede

opvang.vlaanderen

Lancering nieuw platform voor opvang

Op 1 juni 2023 start lokaal bestuur Lendelede met een nieuw digitaal platform voor opvang: Opvang.Vlaanderen. Om de zoektocht voor ouders naar een opvangplaats zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft Lendelede ervoor gekozen om alle kinderopvanglocaties digitaal in kaart te brengen via het gebruiksvriendelijke platform Opvang.Vlaanderen.

Dankzij de lancering van het nieuwe platform is het zoeken van opvang kinderspel.

 

Drie eenvoudige stappen:

  1. Je gaat naar www.lendelede.be/kinderopvang
  2. Je vindt er een overzicht van alle opvangmogelijkheden in Lendelede
  3. Je verstuurt vlot een aanvraag naar de initiatieven van je keuze

 

Kleurwedstrijd

 

Het Huis van het Kind organiseert een kleurwedstrijd om het grote publiek te laten kennismaken met het nieuwe logo. Versier het logo van Opvang Vlaanderen dat je vindt in de Binnenstebuiten en breng de ingekleurde  tekening binnen in Sociaal Thuis of de bibliotheek voor 28 juni 2023. Uit de ingezonden kleurplaten worden 5 winnaars geloot die een pakketje ‘badplezier’ winnen!

Download kleurplaat Opvang.Vlaanderen Lendelede

Wil je meer informatie of heb je als ouder hulp nodig bij de aanvraag? Kom gerust langs bij het Huis van het Kind (Dorpsplein 8, Lendelede – 051 30 31 31 – huisvanhetkindlendelede@lendelede.be

Meer info